Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Συμμετοχή στη συναυλία Αλληλεγγύης αύριο στην Ναυπηγοεπισκευαστική στις 8μμ.

Με χαρά συμμετέχω σήμερα  στη συναυλία Αλληλεγγύης  στην Ναυπηγοεπισκευαστική στο Πέραμα στις 8μμ.
Παίρνω την κιθάρα μου και τραγουδάω μαζί τον Β.Λέκκα, το Β.Κορακάκη, Γιώργο Μεράντζα,  Γιάννη Λάρδη, Στέφανο Ψαραδάκο, Γρηγόρη Νικολόπουλο

Η συναυλία είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα του 10ήμερου ΑΝΘΡΩΠΟI – ΧΡΩΜΑ +ΣΙΔΕΡΟ 6  που γίνεται για 6η χρονιά εκεί



6η ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΑΝΘΡΩΠΟI – ΧΡΩΜΑ +ΣΙΔΕΡΟ 6

ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ –ΣΤΟΠΕΡΑΜΑ

19 ΕΩΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Για έκτη χρονιά η Κίνηση εικαστικών καλλιτεχνών "ΠΕΡΑ(σ)ΜΑ" μαζί με τα συνδικάτα της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος διοργανώνουν την έκθεση εικαστικών που γίνεται μέσα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, με την συμμετοχή να έχει ξεπεράσει τους 200 Καλλιτέχνες.



Στο Πέραμα, η τέχνη προσπαθεί να εμπνευστεί και να εμπνεύσει, να διαμορφώσει συμπεριφορές, στάση και δράση. Σε αυτή την αλληλεπίδραση καλλιτέχνες και εργαζόμενοι, συντονίζουν το βήμα τους.

Η Έκθεση ξεκίνησε από το 2005 με πρωτοβουλία ομάδας εικαστικών καλλιτεχνών. Στόχος της έκθεσης να έρθει το έργο τέχνης στους τόπους δουλειάς, εκεί που βρίσκεται ο φυσικός του αποδέκτης και η κινητήρια έμπνευση της δημιουργίας του: η εργατική τάξη.

Επίκαιρος και αναγκαίος όσο ποτέ αναδεικνύεται σήμερα ο ρόλος της τέχνης. Καλλιτέχνες , εργάτες, γυναίκες, επαγγελματίες, νέοι, βρίσκονται σε κατάσταση εξαθλίωσης σε όφελος του μεγάλου κεφαλαίου.

Ποιος μπορεί να αρνηθεί αυτή την πραγματικότητα; Κανείς!

Ποιος μπορεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή; Ο λαός! Οι εργαζόμενοι, οιάνεργοι, οι νέοι, οι γυναίκες, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικροί επαγγελματίες.
Πώς; Αξιοποιώντας, το πιο αποτελεσματικό και ισχυρό όπλο, τη δύναμη των αγώνων.

Δέκα ημέρες από 19 /10/2012 έως 28 / 10/2012 στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, ζωγράφοι, χαράκτες, γλύπτες, φωτογράφοι, μαζί με το θέατρο τη μουσική, δίνουν το δικό τους στίγμα αγωνιστικης ταξικής αλληλεγγύης.

Στήνουν το δικό τους μέτωπο

Καλούμε σε αγωνιστικό συναγερμό τους μαθητές, τους άνεργους, τους νέους και της νέες , να συναντηθούν μαζί μαςμε το σύνθημα.

Οι αγώνες είναι τέχνη του λαού

και η τέχνη όπλο του.

Την έκθεση διοργανώνουν οι:



ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΠΕΡΑ(σ)ΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου