Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Χ.Α.:Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα!-"να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ"

Αν ξαφνικά σαν από θαύμα εξαφανιζόταν το μεταναστευτικό, η Χ.Α. θα έχανε το βασικό της προπαγανδιστικό "όπλο" με το οποίο καταφέρνει να πείθει, όποιον βέβαια θέλει να πεισθεί, να μπερδεύει πολλούς, αλλά και να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα για λογαριασμό του συστήματος που βέβαια κάθε άλλο παρά θέλει ο λαός να ασχολείται με τη βαθιά κρίση που περνάει ο καπιταλισμός.
Το ΄"προσέχει"  λοιπόν, το ποτίζει και φροντίζει όσο πιο καλά μπορεί να φουντώνει. Φασισμός χωρίς μίσος δεν ευδοκιμεί. Να άλλο ένα από τα πολλά παραδείγματα όπως το είδαμε στο Ριζοσπάστη (από το Ν.Μπογιόπουλο)

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτά ειπώθηκαν στο κανάλι «Extra 3», στην εκπομπή «Μακελειό», τη Δευτέρα 22/10/2012.



Ο διάλογος είναι ανάμεσα στους παρουσιαστές της εκπομπής και στο φιλοξενούμενο βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ηλία Παναγιώταρο.

Απολαύστε τις απαντήσεις του «χρυσαυγίτη»:

*

- «Αν στο κόμμα σας ερχόταν μία Ελληνίδα έγχρωμη ή ένας Ελληνας έγχρωμος που ήταν Ελληνας αλλά ήταν το χρώμα του σκούρο. Θα τον παίρνατε στο κόμμα;»

Χρυσαυγίτης:«Τι εννοείτε σκούρο; Ηλιοκαμένος;».

- «Να ήταν μαύρος. Χριστιανός ορθόδοξος, ο οποίος είναι Ελληνας με ελληνική ταυτότητα. Ο Σχορτσιανίτης».

Χρυσαυγίτης:«Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Ελληνας. Δεν είναι Ελληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Ελληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Ελληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα».

- «Είσαστε ρατσιστές ή απλώς πολεμάτε τους λαθραίους όπως λέμε;».

Χρυσαυγίτης:«Το να πιστεύεις στη διαφορετικότητα των φυλών δεν είναι κακό πράγμα».

- «Με συγχωρείτε, αλλά αυτό είναι το δόγμα της Αρίας Φυλής».

Χρυσαυγίτης:«Προς θεού. Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ. Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Ελληνες. Δεν είναι βασικά».

- «Εσείς κυνηγάτε τους λαθραίους ή όλους;».

Χρυσαυγίτης:«Εμείς δεν τους κυνηγάμε. Εμείς υπερασπιζόμαστε τους Ελληνες. Και υπάρχουν μόνο λαθραίοι καταρχήν. Δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα. Είναι ένα μεγάλο ψέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου