Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

"Θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Μίμης"


«Θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Μίμης» ισχυρίζονται στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου, μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στη Real news του Σαββατοκύριακου και με την οποία εμφάνισε ως ελπίδα - υπό προϋποθέσεις - για την Αριστερά το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

«Μακάρι ο ΣΥΡΙΖΑ να αυτομετασχηματιστεί σε έναν πόλο αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης με διακριτή πολιτική συμμαχιών - κι αυτό βέβαια δεν σημαίνει να γίνει ένα κακώς εννοούμενο κακέκτυπο του ΠΑΣΟΚ μιας άλλης εποχής» δήλωσε χαρακτηριστικά στηReal newsο Μίμης Ανδρουλάκης, εκτιμώντας πως «πολλά παραμένουν ακόμα ανοιχτά στην τελική τοπογραφία της Αριστεράς». Ο βουλευτής της Β΄ Αθηνών, μάλιστα, κάλεσε τον Ευ. Βενιζέλο να μην δίνει μάχη οπισθοφυλακής, ενώ προανήγγειλε «μια νέα σύνθεση της Αριστεράς μέσα από τη σημερινή μεγάλη κρίση».

Ο Μίμης Ανδρουλάκης εκφράζει τις παραπάνω θέσεις του και μέσα από το νέο του βιβλίο «Όπλων κρίσις», όπου και τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ενός «Plan B» ώστε να αντιμετωπιστεί η ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη με ελεγχόμενη χρεοκοπία - άποψη που έως τώρα ξορκίζουν στην Ιπποκράτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίμης Ανδρουλάκης, που πάντοτε στην ιστορική του διαδρομή λειτούργησε ως προπομπός νέων ρευμάτων και αναδιατάξεων του κομματικού σκηνικού, παραμένει σύμβουλος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου.

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου