Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Δύο 24ωρα πριν τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση στις 6 και 7 Νοέμβρη, όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη ταξική αναμέτρηση. Από την έκβαση αυτής της μάχης θα εξαρτηθούν πολλά. Κρίνεται η ζωή και το μέλλον του λαού μας, η ίδια η επιβίωσή του. Οι εργάτες και οι εργάτριες, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι φτωχοί αγρότες, οι σπουδαστές και οι συνταξιούχοι μπορούμε με την πάλη μας, με τη μαζική και αποφασιστική συμμετοχή στην 48ωρη απεργία και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, να ραγίσουμε την κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή, μπορούμε να δώσουμε ένα ισχυρό χτύπημα στην πλουτοκρατία και στους υπηρέτες της.


Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Να παρεμποδίσουμε τα μέτρα. Να σπάσουμε το μπλοκ των μνημονίων και της αντιλαϊκής πολιτικής, να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα στο δρόμο της λαϊκής αντεπίθεσης. Σήμερα, δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για αναμονή. Να δώσουμε τέλος στις αυταπάτες μιας άλλης «διαχείρισης» στο λάκκο των λεόντων της καπιταλιστικής «ανάπτυξης».

Η εργατική τάξη, πρέπει να σηκώσει το μπόι της, να δείξει τη δύναμή της. Τα μονοπώλια και οι κυβερνήσεις τους δεν είναι ανίκητοι.

Τώρα, με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, την ΟΓΕ, όλοι στην Απεργία  όλοι στους δρόμους και στις πλατείες. Να «νεκρώσει» η χώρα, τίποτα να μη δουλέψει. Κανένας να μη λείψει απ' αυτή τη μεγάλη μάχη.

Με όπλο μας την οργάνωση, τη μεγάλη κατάκτηση της εργατιάς, το ΠΑΜΕ, να τραβήξουμε μπροστά, ενάντια σε μνημόνια, συμβάσεις και αφεντικά. Να απαιτήσουμε αποφασιστικά τη διαγραφή του χρέους, δεν είναι του λαού μας, δεν το αναγνωρίζουμε. Να κλιμακώσουμε την πάλη ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ενωση, για να βγει ο λαός μας από την απάνθρωπη στρούγκα της λυκο-συμμαχίας, να ανοίξουμε το δρόμο για μια άλλη οικονομία και κοινωνία χωρίς μονοπώλια και εκμετάλλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου