Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

"Καμία συγκάλυψη"... και τα μυαλά στα κάγκελα

"Καμία συγκάλυψη" φωνάζουν στο υπο κατάρρευση ΠΑΣΟΚ!
Καμία εκτός των ήδη γνωστών εννοούν μάλλον...
Γιατί φυσικά είναι τρομερό το θράσος τους, αφού έκαναν πως δεν ήξεραν και δεν έβλεπαν τίποτα από το καλοκαίρι του 2011, αφού έκαναν και (δεν) έλεγαν ό,τι νάναι για να κουκουλώσουν τα πάντα, ξαφνικά μόλις το ζήτημα πήρε διαστάσεις σκανδάλου, θυμήθηκαν να φωνάξουν "καμία συγκάλυψη"!

Εννοείται πως για τα όσα έκανε ο κ.Παπακωνσταντίνου, που "έχασε" τη λίστα και δεν είχε ιδέα για τίποτα(!), οι υπόλοιποι της παρέας, Παπανδρέου, Βενιζέλος και σία, δεν  πήραν χαμπάρι. Ξεχασαν κι αυτοί πως το υπουργείο εξωτερικών της Γαλλίας είχε δώσει μια λίστα ονόματα επισήμως στην κυβέρνησή τους και το θυμήθηκαν τώρα, οπότε και φωνάζουν πιο δυνατά απ΄'όλους "καμία συγκάλυψη"! Και φυσικά τα κανάλια σπεύδουν να τονίσουν την αθωότητα των φωνασκούντων ψευταράδων.

 Βέβαια δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα ή να μαλακώσει η βαρβαρότητα της επίθεσης που δέχεται ο λαός, αν πληρώσει το ΠΑΣΟΚ ή ο κ.Παπακωνσταντίνου, αλλά τουλάχιστον το αστικό πολιτικό σύστημα θα δεχτεί άλλο ένα χαστούκι μεγατόνων, και ποιος ξέρει ραγισματιά τη ραγισματιά, μπορεί μια ώρα αρχύτερα ο λαός να καταλάβει με τι σόι σκουλήκια έχει να κάνει και  σε ποιούς εμπιστεύεται τη μοίρα του με ελαφριά καρδιά. Τα ίδια ακριβώς εννοείται πως ισχύουν και με τη ΝΔ, με τα νόμιμα και ηθικά της στελέχη, που χωρίς αμφιβολία έχουν λερώσει τα χέρια τους με το μαύρο λάδι της εξουσίας, αλλά και όποιον άλλο συμμετέχει ή θέλει να παίξει σ' αυτό το στημένο και βρώμικο παιχνίδι.
Οσο ο λαός δεν αποφασίζει να πάρει την τύχη του στα χέρια του, ασκώντας και ελέγχοντας ο ίδιος την εξουσία  και πετώντας όλους αυτούς τους σωτήρες στα σκουπιδια όπου ανήκουν, τα φαινόμενα ΄όπως αυτό όχι μόνο δεν θα εξαφανίζονται αλλά και θα πυκνώνουν.

Ο λογαριασμός εν τω μεταξύ θα πηγαίνει πάντα στους ίδιους φτωχούς πλην τίμιους παραλήπτες...

1 σχόλιο:

  1. Η ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ


    -Στη «Λίστα Λα Γκαρντ» μια ομάδα της άρχουσας τάξης και κάποιοι ακόλουθοί της μας κουδουνίζουν κατάμουτρα τα λεφτά που έκλεψαν από τον ιδρώτα του λαού (πως αλλιώς τα έβγαλαν με… μεροκάματο;;;) και μας χλευάζουν που έβαλαν τον εργαζόμενο λαό να τα πληρώσει.
    -Η κυβέρνηση και τα κανάλια αντί να βγάλουν τη Λίστα στη δημοσιότητα και να αρχίσουν διαδικασίες κατάσχεσης, δίνουν μάχες για να μας πείσουν ότι ένας πρώην υπουργός και κάποιοι λιγοι συγγενείς είναι όλη και όλη η υπόθεση γιατί… αλλοίωσαν την πρώτη λίστα! Όχι η ίδια η λίστα. Αν τους ρίξουμε στην πυρά ούτε γάτα ούτε ζημιά!!! Κάτι σαν τον Τσοχατζόπουλο για τα δεκάδες δισεκατομμύρια μίζες, κλοπής και διαφθοράς του συστήματος.
    -Τι να περιμένουμε από την αστική τάξη πέρα από το να «μαλώσει» τα άτακτα παιδιά της και να προστατεύσει όλα τα άλλα;
    -Δίνουν τα πάντα για να βλέπουμε το δέντρο της διαχείρισης των διάφορων Παπακωνσταντίνων και να χάνουμε το δάσος των ληστών καπιταλιστών που η ψείρα τους είναι η λίστα και ο ελέφαντας το τεράστιο χρήμα που έβγαλαν έξω.
    -Τα κενά από τα χαστούκια που δέχεται το αστικό δημοκρατικό πολιτικό σύστημα αν δεν τα καλύψει η εργατική τάξη τάχιστα θα τα καλύψει δυστυχώς, η φασιστική λαίλαπα που είναι εφεδρεία ακριβώς για αυτό το ρόλο.
    -Το πρωί (31/12/12) στη ΝΕΤ ο κύριος Μπεγλίτης έδινε στους άλλους μαθήματα… ανυποχώρητης κάθαρσης! Αιδώς Αργείοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή