Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

H Μέριλιν κομμουνίστρια!







Δεν πρόκειται για κάποιο αστείο… Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα τον «φάκελο» της Μέριλιν Μονρόε, η οποία για χρόνια παρακολουθούνταν ως ύποπτη κομμουνίστρια!
Όπως αποδεικνύεται από τα σχετικά έγγραφα, το FBI παρακολουθούσε για χρόνια την δημοφιλή ηθοποιό. Ανάμεσα στα δημοσιευμένα έγγραφα, περιλαμβάνονται αναλυτικές εκθέσεις παρακολούθησης με ακρινή στοιχεία, που πήγε, τι ώρα, με ποιους συναντήθηκε κτλ.
Για παράδειγμα, περιλαμβάνεται έκθεση με στοιχεία από ένα ταξίδι της Μέριλιν Μονρόε στο Μεξικό το ’62. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ηθοποιός συναντήθηκε με μέλη της Αμερικάνικης Κομμουνιστικής Ομάδας στο Μεξικό (ACGM) που αποτελούντων από μέλη και πρώην μέλη και φίλους του ΚΚ ΗΠΑ που «μοιράζονται μια κοινή συμπάθεια για τον κομμουνισμό και τη Σοβιετική Ένωση»!


Όλα τα παραπάνω, με ένα τρόπο – καθώς δεν είναι άγνωστο το αντικομμουνιστικό κυνήγι στις ΗΠΑ, δείχνουν και τα όρια της «ελευθερίας» στον καπιταλιστικό κόσμο και την βαθιά υποκρισία και το ψέμα όλων όσων μιλάνε για «καταπίεση της ελευθερίας» και άλλα τέτοια στη Σοβιετική Ένωση και τις άλλες σοσιαλιστικές χώρες.



Ένα από τα έγγραφα του FBI



ΥΓ. Μάλλον, τελικά όταν φορούσε κόκκινο φόρεμα η Μέριλιν, υποδήλωνε άλλα πράγματα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου