Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Οι μπίζνες εκατομμυρίων του ΚΚΕ!-..."όπως ο πιο επιτήδειος καπιταλιστής"!

Η τρομερή αγάπη του ΣΥΡΙΖΑ και της "Αυγής" για το "κόμμα των αγώνων και των θυσιών", όπως το λένε όταν προσπαθούν να κλέψουν την ψήφο των φίλων του, δεν κρύβεται με τίποτα.
Μιλάμε για πραγματική επίθεση μίσους χωρίς κανένα πρόσχημα.
Αντιγράφουμε ένα χαρακτηριστικό κομμάτι που  τα λέει όλα:

"Η επιχείρηση σωτηρίας του "Ριζοσπάστη" προκειμένου "να συνεχίσει να εκδίδεται απρόσκοπτα" μπήκε μπροστά την εβδομάδα των Χριστουγέννων, με τρεις απολύσεις συν άλλες δύο χθες, ως "αναγκαιότητα" ...
...
Την ίδια ώρα, ενώ συρρικνώνει την εφημερίδα του, μετατρέποντάς την σε κομματική μπροσούρα για να μεταφέρει την κομματική γραμμή στα μέλη του κόμματος, το ΚΚΕ επιδίδεται σε επιχειρηματικές μπίζνες, ύψους εκατομμυρίων ευρώ: μετά από επαφές με ενδιαφερόμενους και επιχειρηματίες, βγάζει στο σφυρί την τηλεοπτική συχνότητα του 902, όπως ο πιο επιτήδειος καπιταλιστής."

Μεγαλοεπιχειρηματίας λοιπόν το ΚΚΕ! Οι μπίζνες εκατομμυρίων που κάνει βέβαια δεν είναι άλλες από την αναγκαστική πώληση(όπως λεει η Αυγή και δεν έχουμε διασταυρώσει) της συχνότητας του 902 που πλέον είναι εκτός λειτουργίας για οικονομικούς λόγους!
Τι ήθελαν άραγε εκεί στην Αυγή; Να χαρίσει τη συχνότητα το ΚΚΕ; Να την κρατήσει για ενθύμιο;
Να την παραχωρήσει ίσως στον ΣΥΡΙΖΑ για να εχει άλλο ένα βήμα από όπου θα εξαπολύει τις επιθέσεις αγάπης εναντίον του ΚΚΕ; 
Πάντως το μόνο που δεν πρέπει να γίνει είναι το να πουληθεί η συχνότητα, έτσι ώστε να μπορέσει το ΚΚΕ να τα βγάλει πέρα στη δύσκολη συνθήκη όπου έχει βρεθεί.
Ο στόχος άλλωστε ήταν, είναι και θα είναι ο ίδιος. Η εξόντωση με κάθε τρόπο του ΚΚΕ που τους χαλάει την "αριστερή" τους εικόνα.
Πραγματικά, πόσο θράσος χρειάζεται άραγε να έχουν για να προτείνουν αύριο "ειλικρινή" συνεργασία στο  ΚΚΕ;

Το κομμάτι πάντως ξεπερνάει κατά πολύ σε αντικομμουνισμό ακόμη και τους Γεωργαλάδες της χούντας και τον "Ελεύθερο κόσμο" του '70-'80. Προσπαθώ να σκεφθώ τι παραπάνω θα μπορούσε να έγραφε η Αυγή αν ήταν "χρυσή" αλλά ειλικρινά δε μού'ρχεται τίποτα.


1 σχόλιο:

  1. Ποια Αυγή; Η χρυσή;;;

    Σα δεν ντρέπονται!
    Τι λέω μωρέ...

    Γιατί να ντρέπονται; Αυτή είναι η δουλειά τους. Η βρώμικη δουλειά τους...

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή