Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών στο Γαλλικό Ινστιτούτο ενάντια στην αξιολόγηση (ΦΩΤΟ-VIDEO)

902.gr
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ





Από την παρέμβαση του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών στο Γαλλικό Ινστιτούτο


Δυναμική και συμβολική κινητοποίηση, πραγματοποίησε, το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών στοΓαλλικό Ινστιτούτο, όπου διεξάγεται ημερίδα για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης της Αττικής από τη γαλλική εταιρεία που έχει προσλάβει το Δημόσιο για την αξιολόγηση.

Οι εκπαιδευτικοί μπήκαν στο χώρο της ημερίδας, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Η αξιολόγηση θα μείνει στα χαρτιά, μόρφωση υγεία, σε όλα τα παιδιά», «Η μόρφωση δεν είναι κονσέρβα να πουλιέται, δικαίωμά μας είναι με αγώνες κατακτιέται».

Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών σήκωσε πανό που γράφει: «Μπλοκάρουμε την αξιολόγηση και το σχολείο της αγοράς. Παιδεία για τις ανάγκες του λαού και της εξουσίας του».

Καταγγέλλουν συνολικά την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης στην Παιδεία, που έχει οδηγήσει στον υποσιτισμό των μαθητών, την υποχρηματοδότηση των σχολικών μονάδων, τα κενά σε δάσκαλους και καθηγητές.

Μιλώντας στον «902.gr», ο Ηλίας Πατίδης, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, σημείωσε: «Στείλαμε το μήνυμα, ότι τα μέτρα αυτά, θα μείνουν στα χαρτιά. Μπλόκο στα μέτρα, ανυπακοή-απειθαρχία σε αυτή τη βάρβαρη αντιλαϊκή αντιεκπαιδευτική πολιτική που στέλνει το λαό στον Καιάδα».

Παρακάτω επισυνάπτεται το Δελτίο Τύπου της Πανελλαδικής Γραμματείας Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ για τη δυναμική κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου