Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

«Καζούρα» μετά... μουσικής στην Κάρλα Μπρούνι!

Μετά την ήττα του Σαρκοζί από τον Ολάντ...

Πρωτο θέμα


 
 
Σημαντική μερίδα Ιταλών είναι γνωστό ότι δεν εκτιμούν ιδιαίτερα την Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί και δεν χάνουν ποτέ ευκαιρία να διακωμωδήσουν το τραγουδιστικό της ταλέντο, την προφορά της στα γαλλικά και τη θέση της ως πρώτη κυρία της Γαλλίας.

Ετσι, λίγες ημέρες αφότου ο αγαπημένος της Νικολά Σαρκοζί ηττήθηκε από τον Φρανσουά Ολάντ, ένα ιταλικό συγκρότημα με τραγουδίστρια την Τζουλιάνα, η οποία μάλιστα θυμίζει φυσιογνωμικά την Κάρλα, διασκεύασε κομμάτι της Μπρούνι, παραλλάζοντας τους στίχους του, με άλλους πιο ευφάνταστους…

Έτσι, υπό τη μελωδία του τραγουδιού «Quelqu'un m'a dit», η Τζουλιάνα τραγουδάει για την ξαφνική πτώση από τον «θρόνο» της πρώτης κυρίας με χαρακτηριστικές εικόνες να εναλλάσσονται στο βίντεο που συνοδεύει την διασκευή.

«Μου το είχε πει η γιαγιά μου ότι αυτό το χέρι στην τσέπη έδειχνε τη μεγαλομανία σου», λέει στίχος με τη φωτογραφία του Ναπολέοντα να τη συνοδεύει. «Σκέφτηκα να επιστρέψω στην πασαρέλα αλλά έχω ξεχάσει να φοράω τακούνια», αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα για το ύψος του Γάλλου πρώην προέδρου.

«Βρίσκομαι μόνη εδώ με τον άνεργό μου Νίκο Σαρκοζί κι εύχομαι πάνω από όλα να δοθούν άδειες παραμονής στους μετανάστες».

Με τη μελωδική της φωνή η Τζουλιάνα λέει «θα μπορούσα να τραγουδάω και να παίζω κιθάρα και να κάνω τουρ, αλλά ξέρω να παίζω μόνο τρία ακόρντα. Μετά τη Δευτέρα αγαπημένε μου Σαρκοζί μην αποθαρρύνεσαι. Κι αν είδες τρεις βαλίτσες στο πεζοδρόμιο, όχι δε πρόκειται να φύγω» για να ακολουθήσει φωτογραφία της Κάρλα να βρίσκεται στο πιλοτήριο αεροπλάνου και να πυροδοτήσει τις φήμες που τη θέλουν στο μέλλον και πλέον με έναν άνδρα που δεν είναι τόσο ισχυρό,  να τον εγκαταλείπει…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου