Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Οι απίστευτοι των καναλιών

Οι απίστευτοι των καναλιών σήμερα, που οι διαδηλώσεις ήταν ουσιαστικά σκιές εκείνων της προηγούμενης Κυριακής, σκίστηκαν να μας ενημερώσουν. Ειδικά εκείνην την ανεκδιήγητη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ έκαναν το παν να την κανουν να φανεί αξιοπρεπής. Και τι συνεντευξεις, τι συνδέσεις την ώρα της συγκέντρωσης, χλιδή "ενημέρωσης" κανονικά.
Για τη μερα Αλληλεγγύης στην Ελλάδα δε, το WE ARE ALL GREEKS, μπορεί να μιλάνε και καμια βδομάδα. Για να πω την αλήθεια αυτό το χθεσινό δε με χάλασε καθόλου, αλλά και μόνο η τόση προβολή δείχνει τη λογική σώου που προσπαθουν να περάσουν στις αντιδράσεις του κόσμου. Και βεβαια τη λογική "μην ανησυχείτε, μην εξάπτεστε, κάποιοι κάπου μακριά σας νοιάζονται".Αρκει να σας βλέπουμε ήσυχους στον καναπέ.
Την περασμενη Κυριακή βεβαια δεν υπήρξε τίποτα εκτός από καταστροφές. Τότε ουτε πλάνα, ουτε δηλώσεις ουτε συνεντευξεις από τον κυρίαρχο λαο, ουτε τίποτα. Ακόμη και φωτογραφίες από τα μπλοκ της διαδήλωσης ήταν αδύνατον να βρει κανείς. Και βεβαια τη διαδήλωση την είδαμε  την επόμενη από τα μπλογκς , την εναλλακτική ενημέρωση και τις Αριστερες εφημερίδες και σάιτ.
Το μηνυμα καθαρό. Κάντε ό,τι θελετε αρκει να είναι μεσα στα τηλεοπτικά πλαίσια του σωου, και φυσικα μην τολμήσετε να βγάλετε γλώσσακαι να απειλήσετε το status που με τόση προσπαθεια, τοσα χρόνια σας φορέσαμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου