Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συγχαρητήρια κ.καθηγητές!

Και σήμερα πρωί-πρωί παρακολουθούμε τα κανάλια με τη βοήθεια "ειδικων" και καθηγητών να συνεχίζουν το βομβαρδισμό τρομοκράτησης της συνείδησης των απλών ανθρώπων.
Λένε ψέμματα! Και το κακό γι αυτούς ειδικά είναι ότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.
Οδηγούν με βεβαιότητα, και γνωρίζοντας το πολύ καλά, το λαό και τη χώρα σε σίγουρη ασυντακτη χρεοκοπία χωρίς την παραμικρή προετοιμασία. Αυτό υπόσχεται και αυτό το μνημόνιο. Αντί να κανουν κάτι για να ειδοποιήσουν, όπως τόσοι άλλοι που σωζουν το κύρος των καθηγητών, διαστρέφουν την αλήθεια κόντρα σε κάθε επιστημονική αλήθεια, κόντρα στην πραγματική λογική ακόμα κι αυτης της ίδιας της καπιταλιστικής αγοράς. Και κυρίως κρύβοντας αντί να αποκαλύπτουν την αλήθεια οδηγούν σε μεγάλη σύγχυση βοηθώντας να στραφουν κομμάτια του λαού το ένα εναντίον του άλλου.
Ειναι μάλιστα κάποιοι από αυτούς, οι ίδιοι που αναρωτιόντουσαν τί όφελος μπορει να έχουν αυτά τα καταστροφικά μέτρα, που τη μια μιλάνε "υπέρ του λαού" για να διατηρούν το κοινό τους που ξερουν πως υποφέρει, αλλά στις κρίσιμες στιγμές ξεχειλίζουν τις οθόνες τρόμο αλλά και δουλοπρέπεια και υποταγή.
Συγχαρητήρια κ.καθηγητές! Συγχαρητήρια κ.Χιόνη. Μενεις πιστός στην αιώνια πίστη σου στις τράπεζες και τις αγορές.
Συγχαρητήρια κ.Πετράκη. Διδάσκεις δειλία, συνδιαλλαγή και υποταγή. Γιατί οικονομικά δεν διδάσκεις και το ξέρεις. Τι θα λές αυριο όμως στους φοιτητές σου που οι οικογένειες του θα καταστρέφονται για να σωθεί δήθεν η πατρίδα και να γελάσουν πάλι οι τραπεζίτες;
Το πάτημα σε 2 βαρκες πάντα ήταν επικίνδυνο σπορ. Τωρα ακόμα περισσότερο.

Σκοτώστε λοιπόν την ψυχή του κόσμου και μετα κοιμηθείτε ήσυχοι με το μισθό σας κάτω από το μαξιλάρι εξασφαλισμένο. Ειστε δικοί τους. Δεν μπορεί. Θα το αναγνωρίσουν όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου