Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τα σκιάχτρα της χρεοκοπίας-Απαντήσεις από Βαρουφάκη-Καζακο

Δειτε το βίντεο. Παροτι το νεο μνημόνιο ψηφίστηκε την Κυριακή τα ψέμματα που ειπώθηκαν ειναι ακόμη παρόντα. Και βεβαια θα ειπωθούν ξανα και ξανα και θα περιφερθούν ξανα σα σκιάχτρα για να τρομοκρατήσουν του ςΕλληνες που θα πανε  πιθανότατα σύντομα στις κάλπες.
Ο μπαμπούλας της χρεοκοπίας, της πείνας, τα φάρμακα και τα άδεια ράφια στα σουπερμάρκετ και άλλες τραγικές απλουστευσεις προκειμένου να εκφοβισθεί ο λαός θα χρησιμοποιηθούν σε καθημερινή βάση. Στο 9΄ ο καθηγητής Βαρουφάκης απαντα για το αν θα "μας πετάξουν από το ευρώ" και ακριβώς στο τελευταίο δίλεπτο απαντα για το πετρέλαιο και τα φάρμακα. "Το πετρέλαιο και τα προιόντα δεν τα εισάγει το Δημόσιο" λεει ο Γ.Βαρουφάκης," τα εισάγουν οι εταιρείες με δικά τους ευρώ, τόσο απλά." Γιατί λοιπόν να μην έχουμε φάρμακα ή πετρέλαιο. Ειναι γελοίο.
Οποια διαφωνία και αν εχει κανείς μαζί του σας βεβαιώνω οτι είναι από τους πολύ λίγους, που ξερουν καλά τη λειτουργία των αγορών. Το λέω γιατί έχω ακούσει πολλούς καθηγητές και οικονομολόγους να λένε απίστευτες ανακρίβειες γυρω από τις αγορές, τις αγορές τις γνωρίζουν μόνο όσοι έχουν εμπλακεί και όχι από τη θεωρία και τα βιβλία-συγγράματα. Το βίντεο είναι από το κανάλι του "Βαθύ Κόκκινο" στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου