Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ο αγώνας συνεχίζεται-Κινητοποιήσεις και σήμερα-Προσυγκέντρωση τώρα στον πεζόδρομο της Ερμού από ΟΤΑ και Εκπαιδευτικούς

Συνεχίζονται και σήμερα οι κινητοποιήσεις από το πρωί.
Σε λίγο εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι των ΟΤΑ κ.α. θα βρίσκονται στο Σύνταγμα έξω από τη Βουλή.
Σε προσυγκέντρωση είχαν καλέσει το ΟΤΑ Αττικής και το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών στον πεζόδρομο της Ερμού στο συντριβάνι στις 7μμ. για τη συγκέντρωση στις 8μμ στο Σύνταγμα.

Σε συσκέψεις 'εχει καλέσει τους εκπαιδευτικούς το ΠΑΜΕ για την οργάνωση του αγώνα το καλοκαίρι.
Εν τω μεταξύ σε αναβρασμό βρίσκονται οι καθηγητές των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ που από το πρωί ενημερώνουν τους γονείς των μαθητών για τις εξελίξεις. Πολύ θετική φαίνεται να είναι η ανταπόκριση των γονιών των μαθητών που διάλεξαν τα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ για τη συνέχεια των σπουδών τους.
Ο αγώνας συνεχίζεται λοιπόν και θα κριθεί από πολλά, και κυρίως από την επιμονή και το κατά πόσο θα μπορ'εσει να πάρει οργανωμένο χαρακτήρα και να πείσει και άλλους εκτός των θιγόμενων άμεσα να συσπειρωθούν και να παλέψουν.

Το άρθρο από το 902.gr

Συνεχίζονται και σήμερα οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Τοπική Διοίκηση (ΦΩΤΟ)






Συνεχίζουν και σήμερα Τετάρτη τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην Τοπική Διοίκηση, ενώ μέχρι σήμεραπαραμένουν κλειστές οι υπηρεσίες των δήμων όλης της Ελλάδας, εκτός των κοινωνικών υπηρεσιών.

Σε όλους τους δήμους της χώρας πραγματοποιούνται κατά τόπους κινητοποιήσεις και συσκέψεις των εργαζομένων.

Στη Θεσσαλονίκη, οι εργαζόμενοι του νομού πραγματοποιούν 24ωρη απεργία, ενώ το πρωί πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Στην Αθήνα, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Διοίκηση διοργανώνουν συγκέντρωση το απόγευμα έξω από τη Βουλή. Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί σε προσυγκέντρωση στις 19:00 στον πεζόδρομο της Ερμού.

Συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή διοργανώνουν σήμερα οι δήμαρχοι όλης της χώρας. Την Πέμπτη θα συνεδριάσει εκ νέου το ΔΣ της ΚΕΔΕ, προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου