Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Στρατό στη Συρία αποφάσισε να στείλει ο Ομπάμα

Με την ΕΡΤ είτε κλειστή είτε ανοικτή, η ζωή συνεχίζεται.
Ο καπιταλισμός απλώνει το μαύρο δίχτυ του όπως είναι η δουλειά του να κάνει.

Η είδηση της μέρας, που δεν ξέρουμε πόσο μαύρα σύννεφα φέρνει πίσω της και για την Ελλάδα, και για την περιοχή, αλλά και για όλο τον κόσμο είναι νομίζω η απόφαση του καλού πρόεδρου Ομπάμα να στείλει στρατό στη Συρία.
Η είδηση οπως τη διαβάσαμε στο ιντερνετικό ΒΗΜΑ:

Στρατό στη Συρία αποφάσισε να στείλει ο Ομπάμα

Ο Ασαντ έκανε χρήση χημικών όπλων και ξεπέρασε «κόκκινη γραμμή»

Την απόφαση να στείλει στρατό στη Συρία έλαβε ο Μπαράκ Ομπάμα, καθώς ο Μπασάρ Αλ Ασαντ, ξεπέρασε την «κόκκινη γραμμή» όπως την έχει χαρακτηρίσει ο αμερικανός πρόεδρος.

«Οι ΗΠΑ έχουν πλέον αξιόπιστες αποδείξεις ότι οι καθεστωτικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών όπλων» όπως δήλωσε την Πέμπτη και ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Μπεν Ρόουντς: «Ο πρόεδρος το είχε πει καθαρά ότι σε περίπτωση που αποδειχθεί η μεταφορά ή η χρήση χημικών όπλων τότε η πολιτική της Αμερικής θα αλλάξει».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο, ο Μπαράκ Ομπάμα ανέφερε ότι η χρήση μικρής κλίμακας χημικών από τον Ασαντ είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 100 πολίτες ενώ είναι η χαρακτηριστικό ότι η δήλωση του αμερικανού προέδρου συμπίπτει χρονικά με την ανακοίνωση του ΟΗΕ ότι ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του εμφυλιου πολέμου στη Συρία ανέρχεται στους 93.000.

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον η αλήθεια είναι ότι οι "αντικαθεστωτικοί" χάνουν το παιχνίδι. Το έγραφε και ο Ριζοσπάστης για μια σημαντική βάση που ανακατάλαβε ο συριακός στρατός..Αρα είναι ώρα να μπουν τα μεγάλα μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή