Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μην πυροβολείτε άλλο το ΚΚΕ! Καταλάβαμε...

Άλλο ένα απίστευτο άρθρο που ανοιχτά διαστρεβλώνει την τοποθέτηση της Αλ.Παπαρήγα για την υπόθεση Λαμπράκη. αυτή τη φορά από το έγκυρο, σε αντικομμουνισμό και μόνο, ΒΗΜΑ.
Εχουν στο ίδιο διάστημα γράψει για το ίδιο θέμα σχεδόν όλοι. Από το ΈΘΝΟΣ και την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, μέχρι τη Ζούγκλα, το STAR ,το Lifo και το  EΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!

"Αφεση αμαρτιών σε Κ. Καραμανλή και ΕΡΕ από το ΚΚΕ για τη δολοφονία Λαμπράκη
Η Αλέκα Παπαρήγα αναγνώρισε την προσφορά του ηγέτη της Δεξιάς στον εκσυγχρονισμό της χώρας"
λέει ο άθλιος "δημοσιογράφος", κατ'εντολήν προφανώς των αφεντικών του προσπαθώντας να βγάλει τη δουλειά , να καλύψει δηλ. τις ανάγκες σε παραγωγή αντιΚΚΕ άρθρων.

Και μόνο το διάβασμα του ίδιου του άρθρου μέχρι τέλος φτάνει για να δει κανείς ότι αυτά που λέει στον τίτλο και την αρχή του άρθρου δεν έχουν ειπωθεί.
Διαβάζοντας κανείς βλέπει ότι η Α.Παπαρήγα είπε ότι ο Κ.Καραμανλής επιχείρησε να εκσυγχρονίσει το αστικό πολιτικό σύστημα, να το κάνει δηλαδή ικανότερο να ανταποκριθεί στις αναγκες της αστικής τάξης της εποχής του, και η οποία του είχε αναθέσει τη δουλειά.
Επίσης η Α.Παπαρήγα λεει καθαρά ότι αυτός ο "εκσυγχρονισμός" κατέληξε στη χούντα. Τόσο θετικά βλέπει τον εκσυγχρονιστή Κ.Καραμανλή. Για την υπόθεση Λαμπράκη τέλος λέει επίσης καθαρά ότι παρότι δεν προέκυψαν ποινικές ευθύνες υπάρχουν πολιτικές. Τα λεει το ίδιο τα άρθρο του κ.Σταυρόπουλου στο ίδιο το Βημα. 
Ολα τα άλλα, ο τίτλος και τα δήθεν συμπεράσματα, απλά αποδεικνύουν ότι το ΚΚΕ ήταν, είναι και θα είναι στο στόχαστρο των αστικλων ΜΜΕ, αφού είναι η μόνη απειλή για το σύστημα.

Να πούμε ακόμη ότι αυτό που φαίνεται είναι ότι για κάποιους, για όλους τους παραπάνω διαστροφείς της αλήθειας,  ο "αστικός εκσυγχρονισμός" έχει από χέρι θετικό πρόσημο. Για το ΚΚΕ όμως δε συμβαίνει οπωσδήποτε το ίδιο.



Δυστυχώς είναι βέβαιο, ότι οι περισσότεροι από τους περίεργους ή τους φαν του Βήματος, ή των άλλων, που πέρασαν μια βόλτα από το άρθρο, δεν μπήκαν στον κόπο να το διαβάσουν και στην τεράστια πλειοψηφία έμειναν με τις εντυπώσεις που προκαλεί ο τίτλος. Ετσι άλλωστε θα πληρωθεί και ο Σταυρόπουλος και οι υπόλοιποι "συνάδελφοί" του αντικομμουνιστές. Από κεί ξεκίνησαν  άλλωστε για να το γράψουν
.
Περισσότερα για το θέμα από το Lenin reloaded σε 5 άρθρα. 1 2,  3,  4,  5
Στο τελευταίο μπορεί να δει κανείς τα "ανεξάρτητα" ή και light "αριστερά" σάιτ, αλλά και τα εθνικιστικά που "όλως τυχαίως" "συνέπεσε" οι αρθρογράφοι τους να ακούσουν πράγματα που δεν ειπώθηκαν και να βγαλουν ΟΛΟΙ τα ίδια συμπεράσματα!!
Αντε μετά να μη μιλάς για πρακτορεία και χαλκεία. Με το ζόρι ηλίθιοι δε γίνεται.

Γίνεται όλο και  πιο χειροπιαστό ότι ο αντικομμουνισμός, συνεχίζεται αμείωτος εδώ και 100 χρόνια και εκπέμπεται χωρίς αμφιβολία από τα ίδια πάντα κέντρα, παρά την πτώση των σοσιαλιστικών χωρών.Το φόβο μας νάχουν!

Υ.Γ. Και στην τελική ΚΑΛΆ ΡΕ ΖΩΑ, είναι δυνατόν η Παπαρήγα να πει καλά λόγια και να αθωώσει τον Καραμανλή; Τόσο ξεφτίλες είναι κι αυτοί που τα έγραψαν κι αυτοί που τα τρώνε;

1 σχόλιο:

  1. Εμένα πάντως, μου αρέσει πολύ που ασχολούνται με το ΚΚΕ, κυρίως για να διαστρεβλώσουν, να συκοφαντήσουν, τέλος πάντων με κάθε τρόπο εκτός της παράθεσης της αλήθειας !

    Και ξέρεις γιατί ;

    Γιατί φαίνεται περίτρανα (όπως είναι άλλωστε) ποιος είναι ο βασικός, ο πραγματικός τους αντίπαλος !

    Κάποτε είπα το εξής:
    Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν γίνεται συζήτηση πάνω σε πραγματικά περιστατικά που θα μπορούσε να καταλογίσει κανείς είτε στο Διεθνές Κομμουνισιτκό Κίνημα, είτε στο ΚΚΕ, είτε σε στελέχη του κλπ., και αντίθετα χάνουν τον ... χρόνο τους δημιουργώντας φανταστικές ιστορίες !

    Η απάντηση που έδωσα εγώ είναι η εξής:
    Τι να πουν ... αφού το ίδιο το ΚΚΕ έχει φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα την κριτική ή την αυτοκριτική, που δεν μπορούν οι αντίπαλοι παρά να αντιπαρετεθούν ΜΟΝΟ με ψέματα και χαλκευμένα δήθεν "στοιχεία" !

    Ας είναι ...
    Πρόβλημά τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή