Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Το άσφαιρο "αντιμνημονιακό" μέτωπο - Ανατροπή

Το δίπολο μνημόνιο αντιμνημόνιο κατά τη γνώμη μου απέτυχε. Ημουν αναμεσα στους πολλούς που το πίστεψαν μέχρι κάποια στιγμή που είδα που οδηγείται το εγχείρημα
Η προσπαθεια δημιουργίας μιάς εύκολης διαχωριστικής γραμμής ανάμεσα στα 2 κόμματα και τις "άλλες δυνάμεις" γενικά με σκοπό να πληγεί ο δικομματισμός αρχίζει να έχει αντίθετα αποτελέσματα.
Το σύστημα δείχνει να ενσωματώνει το διαχωρισμό αυτό, δημιουργώντας νεα κόμματα που προσποιουνται προσωρινά τα αντιμνημονιακά μέχρι να ζητηθεί η βοήθειά τους για το καλό της πατρίδας. Ετσι ο καθένας έχει το δικαίωμα να παραμένει πιστός στην πλάνη του, πιστός σε ένα καταρρέον και καταστροφικό σύστημα που παρασύρει τα πάντα, νικώντας τις ενοχές,  και την αλήθεια, απλά με μια γενικά αντιμνημονιακή ψήφο.
Ο κόσμος όμως πρέπει να ψηφίσει με 2 κριτήρια.
Πρώτο για να τιμωρήσει σκληρά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ που συνειδητά πήγαν κόντρα στο λαό και τη Δημοκρατία αρπάζοντας, ληστεύοντας, καταργώντας εισοδήματα και δικαιώματα και υπακούοντας στις εντολές των πραγματικών αφεντικων τους.
Δεύτερον για να απαγορέψει πραγματικα με κάθε τρόπο τις πολιτικές εξόντωσης εναντίον του και να δώσει έναν αέρα ανατροπής μιας κατάστασης άρρωστης κι ενός συστήματος που μόνο παραπέρα αρρώστια και φτώχεια μπορεί να παράγει.
Ας δείξουμε οτι καταλάβαμε στην πράξη οτι η αιτία όλων αυτών είναι ο ίδιος ο καπιταλισμός κι ότι σκεφτόμαστε την ανατροπή του.
Δε είναι λογικό να λέει κάποιος ότι ψηφίζει δήθεν αντιμνημονιακά(π.χ. ΑΝΕΞ.ΕΛΛ. ή ΔΗΜΑΡ κ.α) αφήνοντας περιθώρια σε πολιτικούς απατεώνες για νεες συμφωνιες και νεα μνημόνια που αυτή τη φορά θα είναι "γνήσια πατριωτικά" και "για το καλό μας" και θα συνεχίζουν την εξόντωσή μας..
Ας δείξουμε λίγη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας διεκδικωντας επιτέλους την εξουσία για το λαό και τους εργαζόμενους, κι όχι για κάποια κόμματα ή ομάδες κομμάτων που δεν δείχνουν να πιστεύουν καθόλου αυτά που λένε.
Ο καπιταλισμός δείχνει το άγριο πρόσωπό του και τα δόντια του.
Ας δείξουμε κι εμείς τα δικά μας όπλα απειλώντας τον.
Ας κάνουμε ενα βήμα ουσιαστικό που να δείχνει οτι έχουμε διάθεση να παλέψουμε και να πάρουμε τη ζωή μας στα χ'ερια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου