Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΚΚΕ: "Όσο ο λαός είναι στην αντιπολίτευση, το ΚΚΕ θα είναι μαζί του»

Ειναι μερικές φορές που μπορεί να χρειάζονται σελίδες και ώρες αναλύσεων για να καταλάβει κανείς μια πολιτική θέση. Είναι όμως και κάποιες άλλες που βρίσκεται μια φραση κλειδί που τα εξηγεί και τα περιγράφει όλα μια χαρά. Αυτή η φράση του υποψήφιου του ΚΚΕ Χ.Κατσώτη τά είπε όλα χωρίς να χρειαζονται εξηγήσεις
Σε συνέντευξη στη ΝΕΤ λοιπόν στην εκπομπή "Στα μέσα και στα έξω" είπε για το θέμα της πιθανότητας Αριστερής κυβέρνησης συνεργασίας:
Χ. ΚΑΤΣΩΤΗΣ: «Εμείς σε μια τέτοια κυβέρνηση, με κόμματα, τα οποία δεν αμφισβητούν τη ρίζα του κακού, αυτού που αντιμετωπίζει σήμερα η εργατική λαϊκή οικογένεια, δε μπορούμε να συνεργαστούμε. Μας χωρίζουν μεγάλες διαφορές, δεν εφάπτεται πουθενά η πολιτική μας. Είναι κόμματα, τα οποία λένε «ναι στην ΕΕ», είναι κόμματα, τα οποία κινούνται μέσα στη γραμμή της και στην προοπτική της, και αυτή η γραμμή της ΕΕ και η προοπτική της είναι ενάντια στα λαϊκά στρώματα, ενάντια στους αγρότες, ενάντια στους επαγγελματοβιοτέχνες, και βέβαια στην πλειοψηφία του λαού μας που είναι οι εργαζόμενοι. Εμείς, λοιπόν, όσο ο λαός είναι στην αντιπολίτευση, το ΚΚΕ θα είναι μαζί του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου