Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Πόλεμος μεχρις εσχατων Ραγκούση-Βενιζέλου!- "Σαν το γιο που σκότωσε τους γονείς του και μετά ζητά επιείκεια γιατί είναι ορφανός"

Για τον πόλεμο που ξεσπασε μέσα στο ΠΑΣΟΚ λίγες μέρες πριν τη νεα ήττα του  μιλάει όλο το διαδίκτυο!
Να τι λέει ο φιλόδοξος Γ.Ραγκούσης για τον σύντροφο Ευάγγελο. Αφου πρώτα κάνει μια εισαγωγή και ανάλυση της κατάστασης με τα γνωστά επιχειρήματα περί "ενοχοποίησης της κοινής λογικής" και " ...απαξίωσης κάθε προσπάθειας διαρθρωτικών αλλαγών, νοικοκυρέματος και μεταρρυθμίσεων" κλπ. σε άρθρο του στο ragousis.gr με τίτλο "Οι υπεύθυνοι της επερχόμενης εθνικής τραγωδίας" καταλήγει με την παρακάτω παράγραφο:

"Μετά τις εκλογές θα έρθει η ώρα να συζητήσουμε για την επαναθεμελίωση της δημοκρατικής παράταξης μέσα από τη ριζική της ανανέωση και την ουσιαστική αλλαγή υποδείγματος από την κορυφή μέχρι τη βάση. Νηφάλια και ψύχραιμα πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν, ξεκινώντας από το ερώτημα- αφετηρία:

Πώς και γιατί το ΠΑΣΟΚ που αναγκάστηκε να υιοθετήσει άκρως αντιδημοφιλή μέτρα το Μάιο του 2010 κατάφερε να πετύχει μια καθολική νίκη στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πώς και γιατί το ΠΑΣΟΚ παρέμενε σύμφωνα με όλες τις έρευνες κοινής γνώμης κυρίαρχη πολιτική δύναμη μέχρι τον Ιούλιο του 2011;".

Για όποιον δε θυμάται τι το τραγικό συνέβη τον Ιούλιο του '11 θυμίζουμε ότι ήταν η ώρα του Ευάγγελου. Βέβαια ο Γ.Ραγκούσης ξεχνάει οτι το ΠΑΣΟΚ τότε κατέρρεε κάτω από το βάρος της πολιτικής του και των τεράστιων κινητοποιήσεων του Ιουνιου με κορυφή τις Γενικές Απεργίες και τα συλλαλητήρια της 15ης, 28ης-29ης Ιουνίου όπου υπήρξε άγρια καταστολή.

Ο θυμωμένος Ευάγγελος βέβαια δεν ήταν δυνατόν να μείνει με κλειστό  στομα. Τι Ευάγγελος θα ήταν άλλωστε; Μιλώντας στο στο web tv του protothema.gr. παρομοίασε τον σ. Ραγκούση με "το γιο που σκότωσε τους γονείς του και μετά ζητά επιείκεια γιατί είναι ορφανός"! .Στη συνέχεια με τη γνωστή του ρητορική λεπτότητα τον κατηγόρησε " για απύθμενο πολιτικό θράσος και πολιτική ανηθικότητα"

Αυτό εννοεί ο Ευάγγελος όταν λεει "ξέρουμε να αγωνιζόμαστε σε δύσκολες συνθήκες". 
Αλλωστε ήταν αναμενόμενο ότι μόνο κάποιος με τη δική του ωριμότητα θα μπορούσε να εμπνεύσει το ενωτικό κλίμα που είναι αναγκαίο στο ΠΑΣΟΚ πριν τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου