Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Επίθεση σε εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, τραυματισμός συντρόφου

Lenin Reloaded

Το ΚΚΕ θα παλέψει, αλλά θα ματώσει κυριολεκτικά πριν κλείσει το 2012.
Σχόλιο LR, 9/6/2012

Άντρες με ένα pitbull έσπασαν εκλογικό περίπτερο στην Α. Παρασκευή και γρονθοκόπησαν δημοτικό σύμβουλο

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας η επίθεση προέρχεται από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 22:00 το βράδυ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όπου βρίσκονται πολλά εκλογικά περίπτερα κομμάτων, μεταξύ των οποίων και εκείνο του ΚΚΕ.

Χωρίς να προηγηθεί τίποτα δύο άτομα με ένα σκύλο ράτσας pitbull πλησίασαν το περίπτερο και αφού πέταξαν νερό και πορτοκαλάδες στις μικροφωνικές εγκαταστάσεις του περιπτέρου του ΚΚΕ, φώναζαν συνθήματα "Θα πεθάνετε κομμούνια".

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας και με τον οποίο επικοινώνησε το NewsIt, οι δύο αυτοί άντρες προέρχονται από το χώρο της Χρυσής Αυγής.

Μόλις έγινε αυτό το περιστατικό, ο κόσμος τριγύρω διαλύθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος προερχόμενος από το χώρο της Αριστεράς, Γιώργος Τσιμπουκάκης πλησίασε τους δύο άντρες και τους ζήτησε το λόγο.

Εκείνοι με τη σειρά τους, άρχισαν να τον γρονθοκοπούν στο πρόσωπο και το κεφάλι, ενώ σύμφωνα με τον δήμαρχο, Βασίλη Ζορμπά τα χτυπήματα έγιναν πιθανότατα με σιδερογροθιά.

Ο τραυματίας έπεσε αιμόρφυρτος στο έδαφος και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα οι ίδιοι άντρες κατέστρεψαν το περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ σε κοντινή απόσταση, χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί, ενώ η Ασφάλεια αναζητά δύο άντρες με μηχανές.

Πηγή: Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου