Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ειδες ο Φώτης

 Ειδες ο Φωτης συνεπεια; Τοχε πει ρε παιδι μου.
" Δεν θα γινουμε εμείς αριστερο άλλοθι σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ". Αλλα κι αυτοί οι αχαριστοι δεν πρεπει να θεσπίσουν μια θεση ας πουμε αναπληρωτη Πρωθυπουργου για ευχαριστώ; Τι πρέπει δηλαδή, να αυτοπροταθεί; Ντροπή τους.

Για να μιλήσουμε λίγο  πιο σοβαρά πάντως η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ(αν συμβεί) θα είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε πόσο ρεαλιστικη είναι η "ελπίδα" οτι η συμμετοχή κάποιων γενικά προοδευτικότερων απόψεων και προσώπων στις διαδικασίες αστικής διαχείρισης, είναι δυνατόν εκτός από άλλοθι να προσφέρει και κάποια ανακούφιση. Ειδικά πόσο κάτι τέτοιο ειναι έστω κι ελάχιστα εφικτό μεσα σε συνθηκες τρομερής κρισης του καπιταλισμού. Βεβαια οι απαντησεις έχουν δοθεί σε πολύ πιο εύκολες εποχες και συνθηκες στην Ιταλία, τη Γαλλια και αλλού αλλά τέλος πάντων. Θα δεχτούμε οτι δεν πρόκειται για έρωτα στις καρέκλες αλλά για "καλές προθεσεις" που θέλουν να σωσουν και το λαό και "τον τόπο"

Εγω πάντως ήδη σκέφτομαι που θα καταλήξουν οι ψηφοφόροι της αποδομημένης ΔΗΜΑΡ στις επόμενες εκλογές που μπορεί να γίνουν και εντός 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου