Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

«Η "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ" (εξουσία) το καλύτερο σενάριο του λαού»

Αριστερά και πολιτική

Μέσα στο σκοτάδι που ετοιμάζουν να ρίξουν τους λαούς της Ευρώπης σταδιακά και έναν - έναν, χωρίς να εξαιρείται ο γερμανικός λαός, το δίλλημα είναι: ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ;

ΚΟΛΑΣΗ δεν είναι μόνο η επιδείνωση της κατάστασης των λαών αλλά και η ευθεία γραμμή που οδηγεί στον φασισμό και στον πόλεμο (δες: Φασισμός, μεγάλο κεφάλαιο και εργατική τάξη - 4o τελευταίο μέρος) http://edoketora.blogspot.gr/2012/06/4o.html

ΑΝΑΤΡΟΠΗ είναι η εξουσία των λαών.



Η εξέλιξη της κατάστασης για την Ελλάδα είτε μέσα είτε έξω από ΕΕ και ευρώ, αν δεν ανατραπεί ο καπιταλισμός είναι εξ ίσου τραγική.

Αν μας κρατήσουν μέσα θα το κάνουν για να δουλεύουμε επί δεκαετίες διπλό και τριπλό χρόνο με ανύπαρκτες αμοιβές και το υπόλοιπο να πηγαίνει στις τράπεζες, στους τοκογλύφους και στις πολυεθνικές που θα αγοράζουν την εργασία μας τζάμπα και υποτιμημένη. Έτσι δεν θα ξεπληρώσουμε ποτέ και δεν θα απελευθερωθούμε από τα δεσμά τους ποτέ.


Αν μας διώξουν θα το κάνουν για να αγοράσουν όλο τον πλούτο της Ελλάδος υλικό, άυλο, υπόγειο, υπέργειο και ουράνιο στο 1/10 της αξίας του και να μας μείνει «αμανές» όλο το χρέος που χρωστάμε το οποίο έχουν κατοχυρώσει στο «Διεθνές (αγγλικό) Δίκαιο». Έτσι θα είμαστε σκλάβοι του συστήματος αιώνια και ας είμαστε έξω από το ευρώ και την ΕΕ.


Χωρίς να ανατραπεί το σύστημα, ο λαός μας θα είναι έτσι και αλλιώς πτωχευμένος και για πάντα χρεωμένος.

Μέσα σε αυτές τις μαύρες σκέψεις η μόνη εναλλακτική λύση που έρχεται στο νου είναι αυτή του ΚΚΕ και όσων δυνάμεων ασπάζονται αυτή τη λογική, για έξοδο από κάθε ιμπεριαλιστικό οργανισμό και λαϊκή εξουσία ή πιο ειδικά για εξουσία της εργατικής τάξης.


Με αυτή την εξουσία μόνο μπορείς να απαλλαγείς από κάθε ιμπεριαλιστικό και καπιταλιστικό δεσμό και μόνο έτσι μπορείς να αρνηθείς να ξεπουλήσεις τη χώρα και τον πλούτο της και να μη πτωχεύσει ο λαός από την κλοπή του ιδρώτα του.


Θα υποφέρουμε αν το επιχειρήσουμε; Ναι θα υποφέρουμε πολύ! Θα περάσουμε πολύ δύσκολες στιγμές ακόμη και πείνας από το εμπάργκο, την υπονόμευση και από τον αφανισμό της ντόπιας παραγωγής που επί χρόνια έχει επιβάλει η ΕΕ για να είμαστε πλήρως εξαρτημένοι. Όμως αυτό θα είναι το τέρμα. Μετά από αυτό ό,τι παράγουμε θα ανήκει σε εμάς.


Για να αντιμετωπιστεί η τραγική κατάσταση που θα προκύψει αμέσως, τα πρώτα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι: ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΕΓΟΣ. Όλα υπό έλεγχο, όλα με σχέδιο και όλα κάτω από την ενεργή συμμετοχή του λαού και των εργαζομένων με τις Λαϊκές Επιτροπές και τις Επιτροπές Εργατικού Ελέγχου. Καμιά σχέση με τα μνημόνια και τα σχέδια αιώνιας πτώχευσης που μας ετοιμάζουν.


Μετά από αυτό όλα θα αρχίσουν να αλλάζουν. Κανένας δεν θα μπορεί να κλέψει τον πλούτο μας και να τον βγάλει στο εξωτερικό, κανένας δεν θα μπορεί να αγοράσει με τα λεφτά του απ έξω, χώρια που θα κυνηγηθούν μέχρις εσχάτων για την κλοπή που έκαναν. Όλα θα ανήκουν στο λαό και ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ. Δεν πωλούνται ούτε στο 1/10 της αξίας ούτε 20 φορές πάνω από την αξία τους! Τότε θα καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός άλλαξε σελίδα και δεν θα μπορούν να του ετοιμάσουν πλέον κανένα σενάριο πτώχευσης, εξόδου, εισόδου κλπ.

Η κόλαση θα είναι παρελθόν.
Η εναλλακτική λύση θα είναι παρούσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου