Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Παύλος Ορκόπουλος :Ψηφίζουμε ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ στους δρόμους και στη Βουλή!



kke4ever



«Ο καπιταλισμός είναι σε μεγάλη κρίση. Επειδή δεν μπορούν να "χρυσώσουν το χάπι" καταστροφολογούν και ζητάνε απ' το λαό για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του, να εγκρίνει με την ψήφο του τις "νέες θυσίες" που για το "καλό του" έχουν προετοιμάσει.
Το έργο το έχουμε ξαναδεί! Επιστρατεύοντας ψεύτικα διλήμματα και αντιπαλότητες, κηρύσσοντας λιτότητες, ο δικομματισμός τριάντα και πλέον χρόνια επιμένει ότι ο δρόμος της ΕΟΚ, της ΟΝΕ και της ΕΕ είναι ο μόνος δρόμος μιας ευρωπαϊκής πορείας που εγγυάται ανάπτυξη προς όφελος του λαού και "μπλα - μπλα - μπλα" και "θα - θα - θα".
Τα αποτελέσματα γνωστά: "ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ".

Στις 6 Μάη κατέρρευσε και ο δικομματισμός, μα στήνεται καινούριος! "Θα καταστραφούμε αν φύγουμε από την ΕΕ" ορύεται ο ένας πόλος του, η κεντροδεξιά! "Μα δεν πρόκειται να φύγουμε" διαβεβαιώνει ο καινούριος ευρωλάγνος πόλος του, η κεντροαριστερά. "Μπορούμε να επαναδιαπραγματευτούμε γιατί "φυσάει άλλος αέρας" στην Ευρώπη πια!".
Δυστυχώς, ο μόνος αέρας που φυσάει μέσα στα πλαίσια της λυκοσυμμαχίας είναι αυτός που εξανεμίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων, που με αίμα και θυσίες κατέκτησε το οργανωμένο λαϊκό εργατικό κίνημα με μπροστάρη το ΚΚΕ.
"Ευρωλαγνεία" και "αναδιαπραγμάτευση" σημαίνει αποδοχή του χρέους, νέα μνημόνια, νέες θυσίες για το λαό. Δεν μπορεί να υπάρξει αναδιαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των μονοπωλίων προς όφελος των λαϊκών αναγκών και συμφερόντων. Είναι ΑΥΤΑΠΑΤΗ!
Οι δρόμοι τους δε συναντιούνται, είναι παράλληλοι! Η πλουτοκρατία δεν ευαισθητοποιείται με παρακάλια, δε μετατρέπεται σε φιλολαϊκή! ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ!
Ο λαός δεν πρέπει να αποδεχτεί το χρέος που δε δημιούργησε. Μόνο όταν έρθει σε ρήξη και έχει στόχο να ορίζει ο ίδιος τον πλούτο που παράγει θα έχει όφελος! Αυτό θα επιτευχθεί όταν το οργανωμένο εργατικό λαϊκό κίνημα με συμπαραστάτη ένα δυνατό ΚΚΕ θα ΑΠΑΙΤΕΙ! Και θα ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΕΙ! Αυτός είναι ο μόνος δρόμος! Ο λαός, παρ' όλες τις διαφορές και τις διαφωνίες που μπορεί να διατυπώνει, οφέλη μόνο θα έχει από το ασυμβίβαστο και μαχητικό ΚΚΕ!
Ψηφίζουμε ΔΥΝΑΤΟ ΚΚΕ στους δρόμους και στη Βουλή!».

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου