Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ακόμη κι ο Μπερλουσκόνι...

Ακόμη κι ο καραδεξιός Μπερλουσκόνι δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για τη σωτηρία της Ιταλίας και λιγότερο για τη σωτηρία του ευρω και της ΕΕ.
Με διαρκείς δηλώσεις τα χώνει και στο ευρώ και στην πολιτική της ΕΕ, μιλάει για τη λιρέτα, και λέει πως "δεν βλέπει αρνητικά μια αποχώρηση της Γερμανίας από την Ευρωζώνη".
Ετσι ακομη κι αυτός σπαει λίγο τον τοίχο του  φιλοΕΕ αισθήματος που χτίζεται ακόμη και εκβιαστικά παντού αλλά και στην Ελλάδα. Σπαει την αντίληψη που προσπαθούν να μας καρφωσουν στο μυαλό ότι η ΕΕ είναι η μόνη λύση και ότι η σωτηρία μόνο από κει μπορεί να προκύψει.
Οι διάφοροι σοσιαλδημοκράτες και  "Αριστεροί" τι κάνουν;
Ορκους στο ευρώ και κοροιδεύουν τους λαούς με την "Ευρώπη των λαών" που την ταυτίζουν με την ΕΕ; Τι ξεφτίλα είν'αυτή ρε γαμώ το;
Για να υπάρξει Ευρώπη των λαών πρεπει οι λαοί να παρουν την τύχη τους στα χέρια τους, ή μήπως όχι;
Από τον ουρανό θα πεσει κι αυτή μαζί με τη σωτηρία;

Οταν δουν τους λαούς να κοιτάζουν προς τα δεξιά και το φασισμό, τοτε θ'αρχίσουν να καταλαβαίνουν τι κάνουν;

Οσο για τους δικούς μας φιλοευρωπαιστές Αριστερούς που ισχυρίζονται πως αποτελούν τη συνεχεια της παράδοσης της ΕΔΑ, να τους θυμίσουμε οτι η ΕΔΑ ουδέποτε υπήρξε φιλοΕΟΚική και βεβαια πάντα ήταν αντιΝΑΤΟική και αντιιμπεριαλιστική.
Αριστερός που δεν καταγγέλει και δεν πολεμάει ένα θεσμό ενδυνάμωσης των μονοπωλίων όπως η ΕΕ που πίνει αίμα λαών και το μεταγγίζει σε καταρρέοντες καπιταλιστικους λογαριασμούς για να τους σώσει ας σκεφτεί τι είδους αριστερός είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου