Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Τσίπρας στη ΝΕΤ: Το ποιοί είναι πλούσιοι θα κριθεί από τις ανάγκες-Το πρωτογενές ..έγκλημα

 "Πριν αποφασίσουμε το ποιό είναι το όριο από το οποίο και πάνω θα θεωρηθούν κάποιοι πλούσιοι πρεπει πρωτα να δούμε ποιές είναι οι ανάγκες, δηλαδή πως θα καλυφθεί το πρωτογενές έλλειμμα."

Νομίζω ότι  τα πράγματα ειναι πια εντελως καθαρά για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αν αναδειχτεί πρώτο κόμμα, εκτός αν είναι κανείς κουφός και δεν θελει να ακούσει.
Το είπε πριν λίγο στη συνέντευξή του στην Έλλη Στάη ο Αλέξης Τσίπρας.
"Το πρόβλημα για μας είπε, είναι το πως θα καλύψουμε το πρωτογενες  έλλειμμα"...
Αυτή ακριβώς είναι η προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Το κακό είναι ότι αυτή η προτεραιότητα δεν συνδυάζεται με την προτεραιότητα να σταματήσει  η λεηλασία του λαού, με την προτεραιότητα να ικανοποιηθούν βασικές ανάγκες που αυτή τη στιγμή είναι στο απόλυτο κενό.
Σε ερώτηση της Ε.Στάη για το ποιους εννοεί  ο ΣΥΡΙΖΑ όταν λεει ότι "θα πληρώσουν οι πλούσιοι", και αν το ποσό που ακούστηκε δηλ. οι 20000 ετήσια ειναι ένα όριο, απάντησε:
"Πριν αποφασίσουμε το ποιό είναι το όριο από το οποίο και πάνω θα θεωρηθούν κάποιοι πλούσιοι πρεπει πρωτα να δούμε ποιές είναι οι ανάγκες, δηλαδή πως θα καλυφθεί το πρωτογενές έλλειμμα."
Ακριβώς πριν είχε αναφερθεί στην θεση του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία περιουσιολόγιου για να δουμε ποια ειναι η περιουσία του καθενός στην Ελλάδα...
Απ'ότι κατάλαβα αν έχει κάποια οικογένεια εισόδημα έστω και 20000 και ένα σπίτι αξιας 200-300000 ευρώ, θα κριθεί "ικανός" να προσφέρει στην πατρίδα τον οβολό του. Όποιος έχει offshore βέβαια, και οι πλούσιοιέχουν όλοι, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί γιατί ως γνωστόν αν η περιουσία σου ανήκει στην offshore δεν είναι δική σου. Η όπως είπε και ο εφοπλιστής Ρέστης "Θα μας φορολογήσετε;;...Βρείτε μας"

Εμείς πάλι που δεν χρειάζεται να ψάξουν για να μας βρούν...ας βρούμε κανα φράγκο γιατί η πατρίδα πρεπει να καλύψει το πρωτογενές της ...έγκλημα.
Μέ λίγα λόγια πλούσιος ειναι  όποιος  ... έχει κάτι να πληρώσει.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια γενναία επιλογή... σιγά να μην ψηφίσουμε και Παπαρήγα τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου