Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Για την αισχρή φημολογία εναντίον του ΚΚΕ- Η δήλωση της Αλ.Παπαρηγα

Τελικα η προβοκάτσια της τελευταίας στιγμής δεν είναι μονο στο twiter. Κυκλοφορεί από χθες βράδυ και αλλού. Οι Μανιαδάκηδες κανουν καλή δουλειά. Με πηραν το πρωί τηλέφωνο  φίλοι από τη Γλυφάδα και με ρωτούσαν πόσο έγκυρη μπορεί να είναι η πληροφορία περί στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ απο την ΚΕ του ΚΚΕ που  δεν την είχαν δει στο twiter αλλά την είχαν ακούσει από στόματα που έλεγαν πως είναι έγκυρη. Φυσικα δεν είχε καμια σχεση με την αλήθεια και δεν θα μπορούσε να έχει σχέση με την αλήθεια.
Αναγκάστηκα όμως για να  πεισθούν να μιλήσω μπροστά τους με μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ που φυσικα είχε αηδιάσει και απέρριψε με απόλυτη ψυχραιμία και ηρεμία τη φήμη λέγοντας ακόμη πως ήταν αναμενόμενη και καλοδουλεμένη(δεν μιλουσε μόνο για το TWITER). Λιγο μετά η δήλωση της Αλ.Παπαρηγα είπε ακριβως τα ίδια. Είπε πως ο συγκεκριμένος λογαριασμός είχε καταγγελθεί ως πλαστός από την πρώτη στιγμη που δημιουργήθηκε.

Επειδη πολλοί ρωτουν ποιος μπορεί να πειστηκε από μια φήμη στο twiter τους απαντώ. Οι νεοι που έχουν πολύ χαλαρή σχεση με την πολιτική και που έχουν επίσης καλώς η κακώς  εμπιστοσύνη στα καινουργια μεσα. Επίσης οταν η φημη ξεφυγει κι αρχίσει το σπασμένο τηλέφωνο η μπάλα χανεται πολυ εύκολα, πραγμα που διαπίστωσα και προσωπικα στο δικό μου κύκλο.
Υπάρχουν άλλωστε και άλλες καταγγελίες που λένε οτι κυκλοφορούσε ντουντουκα στα Πετράλωνα που έλεγε ανάλογες "φημες".
Αυτα γι όσους λένε οτι το σύστημα "δεν ασχολείται με το ΚΚΕ γιατί δεν το φοβάται" ενω φοβαται τον ΣΥΡΙΖΑ. Πράγματι κάποιοι φοβούνται τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είναι το σύστημα. Ειναι το κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που φοβούνται απλά ότι θα χασουν τις δουλίτσες τους αφου φυσικα σε περίπτωση εκλογης του ΣΥΡΙΖΑ πολλοί θα αλλάξουν θέση (χωρίς να αλλάζει κάτι και για μας). Το σύστημα βεβαια ευχεται και θελει την 'εξυγίανση" του Ελληνικού καπιταλισμού. Ο "υγιής καπιταλισμός" μπορεί να αντέξει καλύτερα όπως και να το κάνουμε. Ο λαός δε ξερω πόσο και τι ακόμα μπορεί να αντέξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου