Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Η τρομοκρατία συνεχίζεται-Απειλες για διακοπή χρηματοδότησης- Κλίμα αίσχους από τα ΜΜΕ


 Την ίδια στιγμή που η ΕΕ και όλη η υφήλιος(!) τρέμει δήθεν το αποτέλεσμα  κι ετοιμαζεται για μέτρα το ΧΑΑ ανεβηκε χθές 10,12%!!

Απίστευτο κλίμα αίσχους  από τα "δημοκρατικά" ΜΜΕ, 2 μέρες πριν τις εκλογές.
Η τρομοκρατία και ο εκφοβισμός ξεπερνάνε τα όρια. Ο ΑΝΤ1 επαναλαμβάνει την απαράδεκτη γεμάτη ψέματα εκπομπή για την αποχώρηση από το ευρώ που θα φερει κάτι σαν πυρηνική καταστροφή, ο ΣΚΑΙ βομβαρδίζει με όλα τα οπλικά του συστήματα μιλώντας για παγκόσμιο συναγερμό(!), ο Πρετεντέρης και τ'άλλα παιδιά του MEGA φοράνε τα μαύρα περιβραχιόνια του πένθους για το χάος που θα επικρατήσει...κλπ. κλπ.
Σημερα έχουμε την "είδηση" που αναπαράγεται παντού οτι η ΕΕ είναι σε ετοιμότητα και έχει οργανώσει μάλιστα και τηλεδιάσκεψη για να πάρει άμεσα μέτρα ΄μόλις ανακοινωθεί το αποτέλεσμα...
Απορώ βέβαια πως γίνεται να λένε τέτοιες αθλιότητες περί "τρομακτικής ανησυχίας" στην ΕΕ και "εκτάκτων μέτρων"την ίδια στιγμή που το Ελληνικό Χρηματιστήριο ανέβηκε χθες πάνω από 10% με το δείκτη των τραπεζων να σημειώνει άνοδο 28%!!!(Πρόκειται για μια από τις 2-3 μεγαλύτερες ανόδους στην ιστορία). Για τέτοια τρομερή ανησυχία μιλάμε. Τετοιο είναι το αίσχος των ΜΜΕ που βεβαια έτσι χάνουν και τους τελευταίους αφελείς που έπειθαν. 
(Βλέπω ότι τωρα το μεταδίδει και η ΝΕΤ με συζήτηση σε "σοβαρό πάνελ")

Ενω χθες και προχθές όλοι έλεγαν οτι ο Ο.Ρέν ανέβαλε το ταξίδι του λόγω της κατάστασης στην Ισπανία(και την Ιταλία) με την νεα έκρηξη των σπρέντς σήμερα σύσωμος ο αστικός τύπος και τα ΜΜΕ λένε οτι παρέμεινε στην Ευρώπη λόγω Ελληνικλων εκλογών.
Ηθελα να ξέρω πως αισθάνονται όλοι αυτοί οι οπαδοί της ΕΕ και της "πάση θυσία παραμονής στο ευρώ".
Δεν βγαίνουν από τα ρούχα τος μια στάλα;
Δεν σκέφτονται ότι έχουμε μπλέξει όσο δε λέγεται με αυτή τη σωτήρια επιλογή του "κοινού μας" και νυν "εθνικού μας" νομίσματος;
 Δεν ομολογούν έστω μέσα τους ψιθυριστά, πόσο καλύτερα θα είμασταν αν δεν είχαμε μπει ποτέ στο ευρώ;
Ρίξτε μια ματιά στο αρθρο της "Καθημερινής" και θα καταλάβετε αν δεν έχετε ήδη καταλάβει.

Στάση αναμονής από Eurogroup και κεντρικές τράπεζες για τις ελληνικές εκλογές

Οι μεγάλες κεντρικές τράπεζες βρίσκονται σε επιφυλακή για τη λήψη εκτάκτων μέτρων, ενώ το Eurogroup προετοιμάζεται για πιθανή τηλεδιάσκεψη μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα.






Σε κατάσταση ετοιμότητας για λήψη εκτάκτων μέτρων, όπως η παροχή ρευστότητας, βρίσκονται οι μεγαλύτερες κεντρικές τράπεζες στον κόσμο, εν όψει των ελληνικών εκλογών.Επίσης, σε επιφυλακή βρίσκεται και το Eurogroup για πιθανή τηλεδιάσκεψη μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών. Ο επίτροπος Όλι Ρεν αποφάσισε να μην μεταβεί στην σύνοδο του G20, ενώ η Άγκελα Μέρκελ θα καθυστερήσει την αναχώρηση της από το Βερολίνο για να πληροφορηθεί εκεί το αποτέλεσμα των εκλογών στην χώρα μας.
Γερμανός αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters ότι η νέα κυβέρνηση θα έχει περιθώριο 100 ημερών για να εφαρμόσει ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα ώστε να πείσει ότι η Ελλάδα επιθυμεί να παραμείνει μέλος της ευρωζώνης.
www.kathimerini.gr


Αραγε για πόσους όλη αυτή η κατάσταση είναι από μόνη της σοβαρός λόγος καταδίκης των δουλικών της ΕΕ  ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ και σία;
Εχω πραγματική περιέργεια. Θα καταλαβαίναμε πολλά για το σε τί χώρα ζούμε. Πόσο ελεύθεροι  ή πόσο δούλοι είμαστε στ'αλήθεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου