Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Πες πες πάντα κατι μενει- Παλίρροιες λάσπης

Πραγματικά αισχρό το άρθρο του Γ. Λεονταρίτη στο «Παρόν» της Κυριακής, 24/6/2012 περί "νέας αποχής του ΚΚΕ" στο οποίο απαντα ο Ριζοσπάστης αναλυτικά με άρθρο με τίτλο "Ανιστόρητη προπαγάνδα"
Με λίγα λόγια πάντως αυτό που θα δούμε στη συνέχεια θα είναι η γκαιμπελικού τύπου προσπαθεια να δημιουργήσουν συνείδηση στο λαό, στους απλούς ανθρώπους που δεν το πολυψάχνουν, οτι το ΚΚΕ στις προηγούμενες εκλογές κλώτσησε την ευκαιρία για μια Αριστερή κυβέρνηση!
Δεν πα να μη βγαίνανε οι αριθμοί με τίποτα,  αφου ακόμη κι αν κανουμε την τραγική παραδοχή να θεωρήσουμε Αριστερά τη ΔΗΜΑΡ(!) το σύνολο έδινε 90 και έλειπαν άλλοι 60 για να δημιουργηθεί μια αδύναμη κυβερνηση με πήλινα πόδια, ενω τον Ιούνιο το συνολο εδωσε 100 βουλευτές! Αυτοί εκεί, θα το λένε με μανία κι όποιον πείσουν οτι το ΚΚΕ ξαναχτύπησε με άλλο ένα "ιστορικό λάθος"!
Θα έχει σίγουρα ενδιαφερον να δουμε τι σταση θα κρατησουν και αν θα στοιχηθούν τουλάχιστον οι πιο σοβαροί εκπρόσωποι του Συριζα σ'αυτό. Θα το εγκαταλείψουν; Θα το συνεχίσουν; Θα δουμε. Θα είναι σίγουρα αηδιαστικό πάντως αν επιμείνουν και υποθέτω ότι δεν θα αηδιάσουν μόνο οι φίλοι του ΚΚΕ.
Βεβαια μια κυβερνηση αλαλούμ "Αριστεράς" στηριγμένη σε βουλευτές απροσδιόριστης πολιτικής ταυτοτητας, που παρα πολλοί από αυτούς βλέπουν την πολιτική κυρίως σα δουλίτσα ακόμη κι αν γινόταν να δημιουργηθεί, θα ήταν σκέτο ναρκοπέδιο που θα κατέληγε σε καποια χωματερη της ιστορίας χωρίς αμφιβολία απογοητεύοντας φρικτά όσους έλπισαν
Αλλα θα μου πειτε αυτός δεν ήταν ο στόχος των "ευρύτερων" αστων υποστηριχτών της;
Ποιος ήταν δηλαδή ο στόχος; Η νίκη του λαού και η ανατροπή;
Μην τρελαθούμε κιόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου