Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Originally ...anti KKE

Λένε μυστικά και φανερά, μέλη και στελεχη του Συριζα(π.χ. Ν.Φίλης), οτι φταίει το ΚΚΕ που τους στέρησε την κυβέρνηση με τον πόλεμο που έκανε εναντίον τους.
Η ίδια πηγή  ομως ζητάει από το ΚΚΕ να κάνει αυτοκριτική γιατί όπως λέει (και μπορεί κάπου να έχει και δίκιο) η σκληρή πολεμική που άσκησε το ΚΚΕ εναντίον του Συριζα στράφηκε τελικά εναντίον του ίδιου, αφού  τελικά  δεν κατάφερε να πείσει, εκνεύρισε τους Αριστερούς ψηφοφόρους κι έτσι είχε ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.
Τωρα βεβαια δεν μπορεί να συμβαίνουν και τα 2. Η  έστρεψε ψηφοφόρους προς το Συριζα ή πήρε ψηφοφόρους από τον Συριζα. Εκτός αν τους πήρε από τον Συριζα και εξ αιτίας της προπαγάνδας του , που παρεμπιμπτότνως ήταν εντελώς αντιΕΕ, τους έκανε να στραφούν στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που και γνησια φιλοΕΕ ήταν και για τους οποίους το ΚΚΕ ... έλεγε τα καλύτερα! Κι αυτό την ίδια στιγμή που έστρεφε τους δικούς του ...στον Σύριζα...ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Αν βγαίνει νόημα να μου το πείτε κι εμένα. Το μόνο νόημα που βγαίνει είναι αντι ΚΚΕ, εκτός αν δε θέλεις να το δεις.

2 σχόλια:

  1. το νόημα που βγαίνει είναι πως τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα της πλουτοκρατίας, θέλουν να εξαφανίσουν οριστικά από τον χάρτη το ΚΚΕ πριν γίνουν κυβέρνηση. Μετά ό,τι και να κάνουν δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Το πολύ να στραφεί ο κόσμος μαζικά προς την Χ.Α. που θα είναι η μόνη αλώβητη και υπολογίσημη δύναμη, αλλά το αστικό καθεστώς δεν θα κυνδινεύει. Η σοσιαλδημοκρατία θα έχει επιτελέσει για μία ακόμη φορά την ιστορική της αποστολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή