Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Το ΚΚΕ στο "Σαρακίνικο" της ΝΕΤ και άλλες γυάλινες ιστορίες

Oσοι αμφιβάλλουν ακόμη ας ρίξουν μια ματιά στο βίντεο.
Προσέξτε πόσο "φιλικά και θετικά" αντιμετωπίζει η κ.Σαρακίνη την Αλ.Μπαλού του ΚΚΕ(συμπτωματικά) που ευτυχώς έχει το χάρισμα να μην εκνευρίζεται και να λέει αυτά που έχει να πεί σαν να μην έχει προηγηθεί κανενα επεισόδιο. Για όσους το ξεπερνάνε με ένα "έλα μωρε και τί έγινε" ή "μα δεν έχει δικαίωμα να ρωτήσει ότι θέλει η γυναικα:" η απάντηση είναι φυσικα και όχι! Κι αυτό γιατί η ΝΕΤ είναι δημόσια τηλεόραση -που την πληρώνουμε εμείς-και τα πανελ αυτά γίνονται στη βαση της συμφωνίας των κομμάτων για να δοθεί χρόνος στα κόμματα να παρουσιάσουν τις θέσεις τους κι όχι για να βρούν αφορμές οι δημοσιογράφοι, όχι να πιέσουν απλά αλλά να επιτεθούν προσπαθώντας "να ξεμπροστιάσουν" τους καλεσμένους για εκτός θέματος ζητήματα. Τη διαφορά την καταλαβαίνουμε άλλωστε από τη συμπεριφορά της Αλ.Παπαρήγα που χθες χωρίς διαμαρτυρία απάντησε σε παρόμοιες ερωτήσεις για τις δημοσκοπήσεις  στο ΜΕGA που όμως δεν είναι κρατικό κανάλι και δεν εχει παρόμοια υποχρέωση.

Αυτά που έχω δει φέτος στη συμπεριφορά προς τους εκπροσώπους του ΚΚΕ δεν τα έχω δεί ποτέ. Η όξυνση της ταξικης πάλης που λένε και οι ξύλινοι...Αλλά εδώ που τα λέμε καλύτερα ξύλινος παρά Πινόκιο.
Την επόμενη μερα το σκηνικό επαναλήφθηκε στο ΣΚΑΙ όπου εν μεσω διαρκών προκλήσεων του πρωινού ντουέτου(ειδικά του Δ.Οικονόμου) πέρασε τελικά τις συμπληγάδες με τη γνωστή ηρεμία της κι όταν στο τέλος αντέδρασε δέχτηκε επίθεση και πάλι με το τρομερό σχόλιο "αυτα στον Περισσό κι όχι εδώ!"
Η Αλ.Μπαλού σαν να μην έγινε τίποτα τους φιλοδώρησε με ένα ασταμάτητο ήρεμο μονόλογο 10 λεπτών προς γνώση και συμμόρφωση όπου βεβαια οι 2 ούρλιαζαν παρακαλώντας τη να σταματήσει.

Χθες τέλος στη ΝΕΤ στην εκπομπή της Ελλης Σταη θαυμάσαμε την κ.Σταη να μένει εντελώς αμέτοχη στην κουβεντούλα διάλογο που είχαν ανοίξει Σκουρλέτης και Σπηλιοτόπουλος που είχαν σφετεριστεί κυριολεκτικά όλο το χρόνο με την ανοχή της. Η κ.Στάη βέβαια επενέβαινε αμέσως όταν πιεζόταν ο Σκουρλέτης σχολιάζοντας και καλύπτοντας κενά, ενω έδειχνε ιδιαίτερα αγχωμένη στις 2 ή 3 από 3λεπτες ως το πολύ 5λεπτες τοποθετήσεις του Ν.Σοφιανού (μεσα στο 3 ωρο περίπου που κράτησε η εκπομπή) με διαρκεις διακοπές,ερωτήσεις και "ναι, μάλιστα, καταλάβαμε, πάμε παρακάτω κλπ"
Τετοια ισότιμη συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου