Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Σα δυο σταγόνες βρώμικου νερού

SWELL


Μοιάζουν σα δυο σταγόνες βρώμικου νερού, τόσο ίδιοι είναι. Ο ένας, ο Αβραμόπουλος ως υπουργός Υγείας, έμεινε στην "ιστορία" με την εκκωφαντική σιωπή του και αδράνεια για την υπόθεση της αείμνηστης Αμαλίας Καλυβίνου και όσα αυτή κατάγγειλε (κλικ) για το βρωμερό ιατρικό καταστημένο. Ο άλλος, ο Λοβέρδος ως υπουργός Υγείας αλλά και γελοίος, δήλωσε σε ανύποπτο χρόνο ότι θα κλείσουν 26 νοσοκομεία το 2013, λόγω έλλειψης χρημάτων. Στην πορεία σκέφτηκε ότι δεν χρειαζόταν να περιμένει ένα χρόνο και ξεκίνησε τη διάλυση των νοσοκομείων νωρίτερα.

 Η "επιτυχία" του Λοβέρδου είναι να μείνουν τα νοσοκομεία χωρίς φάρμακα για τους καρκινοπαθείς και άλλους σοβαρά νοσούντες. Οι άρρωστοι δεν ενδιαφέρουν το Λοβέρδο, ούτε και αν πεθάνουν, επειδή δεν υπάρχουν φάρμακα. Γιατί δεν είναι ο ΓΑΠας άρρωστος, για τον οποίο μας είχε απειλήσει ότι "θα γίνει μακελειό αν σκεφτόταν κανείς να τον πειράξει".
Το ήθος και η σοβαρότητα των Πασόκων έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, που ο υποψήφιος βουλευτής Μανιάτης ερωτηθείς για τα αίτια της τραγικής κατάστασης που βρίσκονται τα νοσοκομεία, την απέδωσε στην ακυβερνησία και το υψηλό χρέος. Για το δε χρέος, έριξε την ευθύνη στην πενταετία της ΝΔ!
Φαντάζομαι ότι ο Μάνος και ο Τζήμερος θα ανοίγουν σαμπάνιες γιατί το σύστημα Υγείας έφτασε στην κατάσταση που επιθυμούν, χωρίς δική τους συμμετοχή στην κυβέρνηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου