Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Σε λάθος κόμμα η Πολωνέζα...

Η Πολωνέζα του Βενιζέλου που αντικατέστησε το συνταξιούχο του Γιώργου, αυτόν που έδινε τη σύνταξή του για την πατρίδα, έκανε το δικό της σώου και σήμερα έγινε και πρωτοσέλιδο  στα ΝΕΑ!
Δεν θέλει λέει να ζήσει δευτερη  χρεοκοπία στην Ελλάδα μετά από αυτην που έζησε στην πατριδα της.
Ε, μάλλον έπρεπε να βρίσκεται σε άλλο κόμμα και  να παλεύει για άλλα πράγματα αντί να έχει αράξει στο ΠΑΣΟΚ σαν πελατάκι και να σωπαίνει τόσο καιρό που ο Γιώργος, ο Ευάγγελος και τ' άλλα παιδιά φτωχοποιούσαν τους Ελληνες, κατέστρεφαν ό,τι είχαν αφήσει οι υπόλοιποι της συμμορίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και φίλων από την οικονομία, και έβαζαν την Ελλάδα στο σωτήριο ΔΝΤ.
Τωρα πια δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί γιατί για πολλούς από μας η χρεοκοπία είναι ήδη εδώ. Για καποιους άλλους έφυγε κιόλας, ή μάλλον δυστυχώς έφυγαν αυτοί αφου πήδηξαν απελπισμενοι από μπαλκόνια, κρεμάστηκαν από δέντρα, πυροβολήθηκαν στο κεφάλι κλπ.
Και όλα αυτά έγιναν τον καιρό που ο Βενιζέλος και ο Γιώργος πανηγύριζαν πως έσωζαν την πατρίδα την άσωτη κι εκείνη σαν καλή υπάλληλός τους χειροκροτούσε και τους χτυπούσε την πλατη αντί να τους φωνάξει όλα αυτά που φωνάζει τώρα μπροστά στις κάμερες.
Η θέση των εθνοσωτηρων Βενιζελοσαμαράδων βεβαια δεν μπορεί παρά να είναι εκεί, παρέα με τα άλλα ζωάκια του κτηνοτροφείου της. Τοτε μπορεί κι εμείς οι εμπαθείς να τους συμπαθούσαμε λίγο παραπάνω.

Που πανε και τους βρίσκουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου