Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Πως την παλεύεις;

 Το τι έγινε  μετά την εμφάνιση της Αλέκας(δελτίο του MEGA) στο FB και το TWITER δε λέγεται.
Ραγίσανε τα πληκτρολόγια. Τι "η ντροπή της Αριστεράς"(!), τι "θα πρεπει να ντρέπονται οι αγωνιστές του ΚΚΕ"(ευγενέστατα προκλητικοί και φιλικοί μαζί) , τι "εβριζε επί 15 λεπτά τον Συριζα","δεν είπε ούτε λέξη για άλλον" κλπ και άλλα που δεν γράφονται από διαστρεβλώσεις μεχρι ό,τι θέλετε.
Κι  η αλήθεια ήταν οτι το χειρότερο που ειπε πολύ προσεκτικά η Αλέκα ήταν "δεν μπορώ να σκεφτώ ότι είναι αφελείς, γιατί έχουν ικανούς οικονομολόγους και ανθρώπους που ξερουν την πραγματικότητα" Τέτοιες τρομερές βρισιές.προς το Συριζα που πλέον έχει πάρει τετοια φόρα που δεν ανεχεται την παραμικρή κριτική, ειδικα απο το ΚΚΕ που ελπίζει πως θα συντριβεί και θα το βουλωσει επιτέλους.

Να πω πως όταν τελείωσε η Α.Παπαρήγα στο ΜEGA εγω σκεφτόμουν πως και πάλι δεν της άφησαν ευκαιρία να πει τις θεσεις του ΚΚΕ για μια σειρά θέματα και την εγκλώβισαν μόνο στο θέμα Συριζα ρωτώντας την ενοχλητικά ξανά και  ξανα και ξανα και πάλι ξανά για το αν θα συνεργαστεί ή όχι. Κατόπιν είδα αλλού ότι το πληθος στο διαδίκτυο το μετέφρασε ως επίθεση του ΚΚΕ στο Συριζα! Πως την παλεύεις μ'αυτό δεν ξέρω. Προφανώς όχι σταματώντας την κριτική γιατί  αυτό ακριβώς είναι που θέλουν.

2 σχόλια:

  1. Πόσο δίκιο έχεις !

    Και, ξέρεις, αν ρώταγαν οι δημοσιογράφοι (που δεν το κάνουν γιατί έχουν πάρει συγκεκριμένες εντολές να μην το κάνουν) για το Πρόγραμμα του ΚΚΕ, για την κυβέρνηση και την εξουσία που θέλει, θα μάθαινε ο κόσμος αλήθειες που δεν ξέρει !

    Επίσης, αν ΔΕΝ ρώταγαν την Αλέκα για τον ΣΥΡΙΖΑ, θα βγαίναν να πουν "ότι δεν την ρωτήσαν ... δύσκολα πράγματα" !!!

    Πράγματι, δεν την ... παλεύεις με τους ... "αριστερούς" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι εντελώς άνιση μαχη. Χθες αναγκαστηκα να τσακωθω με ανθρώπους που δεν πίστευα οτι θα γινόντουσαν τόσο επιθετικοί με το ΚΚΕ που δεν είχαν δει καν την Αλέκα αλλά πίστευαν και σχολίααν τα όσα έλεγαν οι άλλοι που μάλλον την είχαν δεί με τα δικά τους ματια βεβαια.Οταν καποιοι έλεγαν οτι έβριζε το Συριζα κι οι υπόλοιποι συμφωνούσαν επειδη το έλεγαν πολλοί τι να πεις. Δεν πίστευα οτι θα μπορούσε να χτιστεί τετοιο αντι ΚΚΕ μετωπο μεσα σε αριστερούς. Το σύστημα είχε βαλει γερες βασεις τοσα χρόνια από το 85-90 και μετά απαξιώνοντας το σοσιαλισμό,χλευάζοντας συνθήματα, γελοιοποιώντας προσωπικότητες κλπ και χτίζοντας μια βαση αντιπάθειας. Τωρα εισπράτει την καλη δουλεια που έκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή