Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Παπαδημούλης :"Tους μήνες που δεν έχει ρό το κρασί θέλει νερό"- Θα βάλουμε νερό στο κρασί μας -

"Θα βάλουμε νερο στο κρασί μας"*

"Tους μήνες που δεν έχει ρό το κρασί θέλει νερό" είπε ο Δ.Παπαδημούλης ξεκαθαρίζοντας το τί θα κάνει ο Συριζα μετά τις εκλογές. Πιο καθαρά δε γίνεται...ειδικά πριν τις εκλογές. Τα υπόλοιπα επι της σκηνης.
"Στόχος μας είναι ο σχηματισμός κυβερνησης" τόνισε μιλώντας αργά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις στην ερώτηση Χαρδαβέλλα αν θα καταγγελθεί μονομερώς το μνημόνιο, εννοώντας φανερά ότι δεν είναι προτεραιότητα το πρόγραμμα, οι δηλώσεις ή οι "δεσμεύσεις" περί καταγγελίας, κατάργησης ή ό,τι άλλου έχει ειπωθεί. Η προτεραιότητα είναι στο να πάρει η κυβέρνηση "Αριστεράς"-που ο Θεός να την κάνει αφού όχι μονο το ΠΑΣΟΚ, που θεώρησε συγγενή δύναμη, αλλά  μέχρι τη ΝΔ έβαλε μέσα στο λογαριασμό στήριξης(!) λέγοντας  οτι "θα ανοίξει κεφάλαιο εκεί" αν βγεί πρωτος ο Συριζα. (Τι ανάλυση έχει άραγε ο Σύριζα για το τι είναι η ΝΔ;)
Πάντως για να λέμε την αλήθεια την κυβέρνηση δεν την ονόμασε Αριστερή αλλά ευρύτερη και συμμαχική. Τωρα  το ΚΚΕ τι το ήθελε, όταν το ανέφερε κι αυτό σαν συμμαχική δύναμη που θα του ζητηθεί η στήριξή του, και πού στο καλό χωράει μέσα σε όλα αυτά ας το βρούν οι ειδικοί της κλοπής ψήφων. Εγω σηκώνω τα χέρια κι αν με πει κανείς εμπαθή ας πάρει μια βαθια ανάσα κι ας κοιτάξει μετά την αλήθεια κατάματα. Είναι καιρός πάντως να σκεφτούν σοβαρά οι Αριστεροί τι δουλειά έχουν στο Συριζα, και αν είχε δίκιο η ηγεσία του Σύριζα (αλλά και όλα τα ΜΜΕ εν χορώ) που κατηγορούσε το ΚΚΕ που "αρνήθηκε τη συνεργασία". Η συνεργασία που φυσικά αρνήθηκε το ΚΚΕ αποδεικνύεται πως δεν ήταν με το ΣΥΡΙΖΑ και την "Αριστερά" όπως έλεγε ως τωρα ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά με όλους πια συμφωνα με τα λεγόμενα του  Δ.Παπαδημούλη(και όχι μόνο).

Να πούμε οτι αυτό δεν ειναι το μόνο σημερινό επεισόδιο. Προηγήθηκε το πρωί ο Γ.Δραγασάκης στην εκπομπή του Γ.Αυτιά όπου παρουσιάστηκε με τον Δ.Αβραμόπουλο σε μια διαφορετική από τις άλλες "αντιπαράθεση" με τον Γ.Αυτιά να τελειώνει περιχαρ'ης την εκπομπή εκθειάζοντας και τους 2 για τη στάση τους. Για να μην  μεταφέρω τα όσα ειπώθηκαν από τους 2 μονομάχους ελεύθερα όπως τα θυμαμαι θα περιμένω να αν'εβει στη σελίδα της εκπομπής το βίντεο.


*Το βίντεο είναι από το Redfly planet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου