Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

"Εξοντώστε το ΚΚΕ" - Αλλο ένα επεισόδιο...

Ενα ακόμη αηδιαστικό επεισόδιο στο πλαίσιο της προσπάθειας διαμόρφωσης κοινης γνωμης είδαμε πριν λίγη  ώρα στο EXTRA. Δημοσκόπηση (Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών-ομάδα του καθηγητή Ε.Πανά)  δειχνει το ΚΚΕ να μπαίνει με το ζόρι στη Βουλή με 3,2%!! (Ερευνα πάλι του Οικ. Παν/μιου, μόλις την Κυριακή 27/5 έδινε στο ΚΚΕ 6,8%!)
Από σάιτ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πάντως πληροφορούμαστε τα εξής για τον καθηγητή Ε.Πανά:"Ο Πανάς υπήρξε στέλεχος του φασιστικού ΕΝΕΚ στη δεκαετία του '80, παρέα με άλλους νεοναζί όπως ο Νίκος Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια της “πολιτικής” του καριέρας, ο Πανάς βρήκε στέγη στην Πολιτική Άνοιξη του Αντώνη Σαμαρά. Φασίστες όπως ο Πανάς δεν έχουν θέση στα Πανεπιστήμια, ούτε για να διδάσκουν φοιτητές, ούτε για να προσπαθούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη."
Παμε πιο κάτω...
Το γελοίο της υπόθεσης ειναι οτι ακόμη και το ΛΑΟΣ που έχει πλέον σχεδόν διαλυθεί μετά τις προσχωρήσεις των πρωτοκλασσάτων στη ΝΔ δείχνει να αντιστέκεται με  2,4% -ελάχιστα πιο κάτω από τις εκλογές του Μαίου! Η ΔΗΜΑΡ, που επί της ουσίας δεν έχει σπουδαίες  διαφορές από τον ΣΥΡΙΖΑ και επομένως θα δεχτει τρομερή πίεση από το νεο δικομματικό δίλημμα και μάλιστα χωρίς να έχει λόγω έλλειψης οργανώσεων και επαφής με το λαό τρόπο να αντισταθεί, παρ' όλα αυτά δεν έχει κανένα προβλημα με ποσοστά ίδια με του Μαίου (6,3%), ενω το ΠΑΣΟΚ δείχνει να ανεβαίνει... Οσο για την κορυφη προηγείται η ΝΔ με 27% κι ακολουθεί ο Συριζα με 23%.
Ο μόνος λοιπόν που σαρώνεται κατά την "έγκυρη" δημοσκόπηση που παρήγγειλε το κανάλι που ανηκει σε γνωστα επιχειρηματικά συμφέροντα με συγκεκριμένα προβλήματα στον καθηγητή με το κάποιο φασιστικό παρελθόν, ειναι φυσικά το ΚΚΕ.
Εντελώς συμπτωματικά το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που στεκεται καθαρά απέναντι στα καπιταλιστικά συμφέροντα, είναι δηλαδή η μόνη απειλή αφού όλοι οι άλλοι  εχουν δεχτεί το ρόλο του συνδιαχειριστή του συστήματος. Επομένως είναι λογικό να έχει γίνει κυριολεκτικά το κόκκινο πανί που πρεπει να εξοβελιστεί στο πυρ το εξώτερο.
Το πιο λυπηρό πάντως της υποθεσης είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται ότι απλώνει χερι συνεργασίας προς το ΚΚΕ έχει γίνει ο βασικός συνεργάτης του συστήματος στην επιχείρηση εξόντωσης του ΚΚΕ, βαζοντας τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ μπροστά σε χυδαία διλήμματα όπως το σημερινό "Μνημόνιο ή Συριζα" . Εννοεί δηλαδή οτι η ψηφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος υπέρ του μνημονίου; Κατηγορούν επίσης το ΚΚΕ ότι δεν συνεργάζεται σε κυβέρνηση "Αριστεράς"-με φιλοΕΕ προφίλ-, παριστάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν το γιατί. Περαστικά τους, τι άλλο να πει κανείς. Ψηνονται ήδη από ψηλό  καπιταλιστικό πυρετό που τους μεταλάσσει με μεγάλη ταχύτητα.

Για τους φίλους του ΚΚΕ τέλος έχω να πω ότι δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα αφού έτυχε να π΄σει στα χέρια μου μελέτη που λεει ότι η αρχική διαρροή που όντως υπήρχε, έχει ήδη περιορισθεί σε ποσοστό πάνω από 70%. Ειναι μάλλον απίθανο το ΚΚΕ να κινηθεί κάτω από το 7-7,5% ΚΙ ΑΣ ΛΕΝΕ Ό,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. Αυτός είναι και ο λόγος των διαρκων επιθέσεων.
Η αλήθεια είναι οτι το σύστημα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τι θέλει ως αποτέλεσμα των εκλογών.Ενα κομμάτι προτιμαει ΝΔ, ένω ένα άλλο της έξυπνης αστικής τάξης προτιμάει Συριζα. Το μόνο που δεν θελει όμως το συστημα για την επόμενη των εκλογών είναι ένα δυνατό ΚΚΕ που να κινητοποιεί το λαό, κι έτσι τα δίνει κυριολεκτικά όλα. Ειδικα σ' αυτούς που τα έχουν ανάγκη...

Κλείνοντας θα πω οτι απ'αυτό που βλέπω γύρω μου, όλα αυτά εξοργίζουν τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ ενω συσπειρώνουν τους αμφιταλαντευόμενους από τα εκβιαστικά διλήμματα. Ας το συνεχίσουν λοιπόν. Θα έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.





3 σχόλια:

  1. Τέλειωσε σήμερα η δημοσκοπική λύσσα τους !

    Για να δούμε τι άλλο θα ... εφεύρουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μασάμε , μας πεισμώνουν περισσότερο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα,έγραψα και στον fddc
    Εδώ ο Χατζηνικολάου,που φιλοξένησε τίς προβλέψεις του στον ενικο πριν τις 6 Μάη,συνεχίζει να διαλαλεί(ενω έχει φάει πολύ κράξιμο) και τα παπαγαλάκια αναπαραγάγουν στα blogs ,οτι ήταν η πιο "εύστοχη"δημοσκόπηση.(ασχετο)
    Δές εδώ αναλυτικά για τον Πανα απο τον "io"
    http://www.iospress.gr/mikro1998/mikro19981010.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή