Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Που το πάει η ΝΕΤ

Μετα το αίσχος της περασμένης εβδομαδας με τους 2 δημοσιογράφους που ενω πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό για να ενημερώνουν,αυτοί προτιμούν να συκοφαντούν και να επιτίθενται στο ΚΚΕ -που προκάλεσε την παρέμβαση στην εκπομπή της Αλ.Παπαρηγα-, χθές είχαμε κι άλλο επεισόδιο που περιγράφει ο σημερινός Ριζοσπάστης.
Να θυμίσουμε οτι  στο προηγούμενο επεισόδιο οι 2 δημοσιογράφοι ξόδευαν το χρόνο του ΚΚΕ πιέζοντας ενοχλητικά τον εκπρόσωπό του με ερωτήσεις του τύπου "Γιατί δεν κάνετε επιτέλους αυτοκριτική για το αποτέλεσμα του Μαίου" και όταν εκείνος απάντησε ότι το ΚΚΕ δεν επεσε αλλά ανέβηκε αλλά και παλι θα εκτιμηθεί το αποτέλεσμα με ακρίβεια, εκείνοι τον αντιμετώπιζαν χλευαστικά με χαμόγελα και σχόλια του στυλ "μα ελάτε τώρα, εδω ο κόσμος βουίζει...κλπ".Οι εκπομπες αυτες να σημειωθεί οτι ειναι στα πλαίσια της συμφωνίας μεταξυ των κομματων για την παρουσίαση των θεσεων και όχι για γενικη συζήτηση περί παντός όπως προτιμούν οι διάφοροι δημοσιογράφοι να κάνουν αποκλειστικά στην περίπτωση του ΚΚΕ. Μετα το τέλος της παρέμβασης της ΓΓ του ΚΚΕ -στην οποία έκατσαν σούζα πρεπει να πουμε- ο ένας από τους 2 έκανε νεα χυδαία επίθεση λέγοντας πως "όταν η ΝΕΤ παρουσιάζει τις θέσεις του ΚΚΕ ο "902" δειχνει τελεμάρκετινγκ"!! Τετοια δίκαιη μεταχείριση και μάλιστα από τη "δημόσια" τηλεόραση.

Να τι γράφει σήμερα ο Ριζοσπάστης:
Η ... κυρία Σαρακίνη!
Το βιολί βιολάκι τους στη ΝΕΤ. Οι στημένες ερωτήσεις και η παραποίηση των θέσεων του ΚΚΕ καλά κρατούν. Εχουν αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Χτες, η δημοσιογράφος Σαρακίνη στην απογευματινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, απευθυνόμενη στην εκπρόσωπο του ΚΚΕ, έλεγε διαρκώς ότι το ΚΚΕ «δε θέλει να κυβερνήσει», παραποιώντας τις τοποθετήσεις του Κόμματος και υποστηρίζοντας ότι έτσι είπε η Αλέκα Παπαρήγα!! Παρόλο που η εκπρόσωπος του ΚΚΕ προσπαθούσε να διατυπώσει τη θέση του Κόμματος, η δημοσιογράφος επέμενε ότι αυτό που λέει η ίδια είναι η θέση του ΚΚΕ, εμποδίζοντας την εκπρόσωπο του Κόμματος να σταυρώσει λέξη. Μάλιστα, παρόλο που πήρε συγκεκριμένη απάντηση για την πρόταση εξουσίας και διακυβέρνησης του ΚΚΕ, η Σαρακίνη αγνοώντας την απάντηση κατέληξε ότι... δεν πήρε απάντηση! Πήρε, αλλά δεν της άρεσε...
Επιβεβαιώνεται η καταγγελία που έχει κάνει εδώ και μέρες το ΚΚΕ, ότι η κρατική τηλεόραση έχει μετατραπεί στο μεγαλύτερο μέρος της σε ένθερμη κερκίδα του ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι δημοσιογράφοι αυτοί με τη στάση τους εξυπηρετούν το σχέδιο αποδυνάμωσης του Κόμματος. Αξιος ο μισθός τους (της)...

1 σχόλιο: